Bemutatón a The Evil Within

Manapság sajnos kevés értékelhető horror játék jelenik meg a piacon, a műfaj rajongóinak legnagyobb bánatára. Éppen ezért a The Evil Within üdítő kivétel lehet, már amennyiben nem zavarja a leendő vásárlókat az elsőre elég összefüggéstelen sztori. A történet szerint Sebastian Castellanos detektívet alakítjuk, aki először „csak” egy véres tömeggyilkossághoz riasztanak, de igen hamar furcsa, természetfeletti események kibogozhatatlan hálójába csöppen.

Az idei Tokyo Game Show egyik legjobban várt címei közé tartozik a The Evil Within, amelyből most egy új videó érkezett. A japán szinkron ellenére a rövid bemutatóból is le lehet szűrni, hogy minőségi horrorként lehet számítani a hamarosan érkező alkotásra.

A Tango Gameworks által fejlesztett játék október 14-től lesz megvásárolható PC-re, valamint Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, és PlayStation 4 platformokra.

Előzmények

  • The Evil Within előzetes

    A horrorjátékok japán mestere a stílus rajongónak nagy örömére hosszú kihagyás után visszatér, az Evil Within az év egyik legrémisztőbb játéka lesz, kizárólag felnőtteknek.

  • The Evil Within: a szinkron

    A Resident Evil készítőjének új játékában a szinkronra is komoly hangsúlyt fektetnek, erről kérdezték a színészeket egy videóban.

  • The Evil Within: egy órányi játékmenet

    Jó pár dolog kiderül a Resident Evil készítőjének új játékáról a most debütált egyórás játékmenet videóban, többek között az, hogy nem lesz könnyű.

  • The Evil Within: hosszú kaland lesz

    A Resident Evil készítőjének új játékáról, az Evil Withinről derült ki, körülbelül mennyi ideig fog tartani egy végigjátszás.