Hirdetés
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
nagyon ott van. szerintem
mrlujoakSony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Peet210
őstag
Örülök neki,hogy egyre több ilyen írásodat látom.
Jó, hogy a PPC-kel és azzal kapcsolatos dolgokkal is foglalkozik valaki.
Amit itt megemlítettem volna az a Warfare Incorporated.Nagyon jó kis stratégia igényes grafikával.És talán még az Age of Empire-t is.Today's record, is tomorrow's motivation
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Bocha írásait ismerve lesz még ennek folytatása (én legalábbis reménykedem benne), ott akár sorra is kerülhetnek; de ahogy én látom, igyekezett a frissebb játékokból meríteni - aminek nagyon örülök, mert nem is tudtam, hogy a Pocket Heroesnek megjelent a végleges változata. A 0.41a-val nagyon sokat játszottam.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
rdi
veterán
na ezt kipróbálom, fut-e a pna -mon ?
Fej! Tor! Potroh!
-
S.J.M.
senior tag
Még, még ilyen tesztet. Most készülök venni PDA-t és természetesen a játék részét is szeretném használni a készüléknek, úgyhogy nagyon tetszenek az ilyen írások.
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Köszi, örülök hogy örülsz.
A PDAMánián már teszteltem a Warfare-t és az AOE-t is, de most valóban igyekeztem az újabbak közül válogatni. Az Orions-ról már így is ez a 2. cikkem, át is kellett írnom jó pár mondatot, mert szinte szóról szóra megegyeztek az előző tesztben lévőkkel. Úgyhogy amiket már teszteltem, azokról nem szeretnék újabb tesztet, bár ki tudja..
Jövő héten elvileg jön a folytatás!Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Na kipróbáltam ezt az ''Azgard Defence''-t, felemásak az érzéseim. A játékmenet maga tetszene, de az irányítása egyenlőre (kb. 20 perc játék után) ritka idegesítő. Nem tetszik az eszköztárak kialakítása, a kinyíló-bezáródó rész a jobb oldalon szétidegelt, és 320x240-ben nyitott állapotban elfoglalja a képernyő felét.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #9 üzenetére
Igen, az a panel kicsit zavaró, de szerintem meg lehet szokni. Maga a játék viszont nagyon igényes!
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Lehet, hogy csak keveset játszottam még vele, de nekem az nagyon nem tetszik, hogy egy panelra került az építkezés meg az upgrade, és rendszeresen össze-vissza váltogat köztük (lehet, hogy valamilyen elv alapján, még nem jöttem rá). Szerintem jobb lett volna, ha az építhető tornyoknak van egy fix sávja, és én az upgrade panel felépítését is másképpen oldottam volna meg.
A grafika viszont kiváló, a hangok nekem személy szerint nem tetszenek, de ez szubjektív.
Még kicsit próbálkozom vele, de a cikkben linkelt flashes változat sokkal jobban megfogott egyelőre."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
AMD Power
titán
Jók ezek a cikkek! Hajrá!
-
Flashback
addikt
Igen igen! Éljen Bocha!! Ilyet még többet!!! Kösz
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
sztikac
őstag
Szerintem Bochat a PocketPC gyárosok pénzelik hogy ilyen írásokkkal minnél több embernek hozza meg a kedvét ppc vásárlásához
-
BloodRay
veterán
Orions-t kipróbáltam! Naaagyon szimptatikus! Jó lett a cikk is!
Csak tudnám, hogy a retekbe szerezzem meg az egész verziót ebből a fránya gaméből..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Flashback
addikt
Azgard Defense poén Már a 65 szinten járok.
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Flashback #17 üzenetére
Én már bugot is találtam benne: ha egy bizonyos tornyot akarok upgradelni, szó nélkül kivág a game a today screen-re.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #19 üzenetére
A napokban jött ki az új , 1.01-es verzió:
-Upgraded tower no longer resets to level 1. But you pay more money to upgrade.
-Fixed issue with hiscores table.
-Added hardware button controls for most frequent actions.
-Flyover introduction in the beginning of a new game.
-Some minor glitches fixed.
-Minor balance changes.Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Spanish007
csendes tag
válasz bLaCkDoGoNe #21 üzenetére
jah
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs