Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz dy_nmq #42 üzenetére

a matrix 1. része '99-es... max payne pedig 2001-es... :) ha hangulatban a 3. rész az elsőt követi, jó lesz... a 2. rész nekem egyáltalán nem tetszett... az elsőt anno egymás után 3szor nyomtam végig...

#41: hát jah... a film szörnyű volt... teljesen kiforgatták a játékot... az első 1órában kb annyi akció volt, mint egy átlag brazil sorozatban... a szereplőket összekutyulták... a sztorit is... akörül a rohadt drog meg a hallucinációk körül forgott minden :S szörnyű volt... én egy punisher szerű bosszúdrámát szívesebben láttam volna úgy, hogy ragaszkodtak volna a játék cselekményéhez... a filmesített bullet-time meg olyan gagyi volt, hogy majdnem sírtam én is...
    matrix dologhoz visszatérve a matrix meg elvileg a 13. emelet koppintása :) vagyis bizonyos elemeket onnan loptak... (nem mintha rosszul tették volna... nálam a 13. emelet és a matrix trilógia is top10es)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák