Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
trance89 #5637 üzenetére
Megcsináltam, de egy gondom van. Az eddig jól működő DLNA szerverem ami a windows-hoz volt csatlakoztatva mint hálózati meghajtó, nem tudom csatlakoztatni. A nevét megtalálja a routernek, de kapcsolódási hibára hivatkozik. Leválasztotta, újra akartam csatlakoztatni, semmi. Valami extra beállítást be kell kapcsolni ebben az új firmware-ben ahhoz hogy működjön? FTP szervert bekapcsoltam próbaképp a routerbe, a fájlok szerencsére azon keresztül látszódnak, csak mint hálózati meghajtó nem tudom a windows-ban csatlakoztatni.
Update: Hirtelen működni kezdett.
Valami beragadhatott vagy nem tudom, de remélem többször nem lesz ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest