Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz bobalazs #29971 üzenetére
Egen, észrevettem hogy a verzió számokhoz igazítják azt annyi kábé..
Tetszik nekem az élmény egyébként mert a kék színű ikarus 260-280-as buszokon mosolygok mindig amikor látom 😁 zseniális na!
meg úgy tökéletes lenne az egész csak rengeteg munka lenne még benne gondolom..
De hát sajnos nincs rá kapacitásuk nem tudják sajnos már évek óta befejezni ami szomorú 😐Z0C
A szerencsétlen meg a hozzá hasonló többi személy aki reménykedik még 🙄
Ja,sejtem nagyjából mivel járhat ez- idő energia hangulat ilyesmik,a költségeket nem ismerem
Hogyha úgy alakul tehetsz ide videót hogy mit mutat a történet 🤔Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
tatabike
őstag
válasz bobalazs #29966 üzenetére
Kijavították? Én is szeretek rajta játszani, de amit utoljára próbáltam 1.53-hoz, hibás volt a fájl és nem lehetett kicsomagolni.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz bobalazs #29956 üzenetére
Van rá alkalmazás, ez működik. A fájlokban turkálást nem ajánlom, volt már, hogy elszúrtam valamit, és buktam a mentést
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
lo_jo
senior tag
válasz bobalazs #29518 üzenetére
Rev matching. Kihúzod üresbe, akkora gázt adsz, ami pont a következő fokozathoz kell, ekkor betolod a fokozatba. Ha nincs meg, akkor recseg, a ffb is dolgozik és üresben marad, ha elkapja, akkor szépen beveszi a fokozatot. Rá kell érezni, de ha egyszer elkapod, onnantól sima ügy.
H-váltó kell hozzá, beállításokban pedig a Controlson belül a H-shifternél Shifter layout behavior Advanced legyen. -
mgergo76
tag
válasz bobalazs #26924 üzenetére
Win10 esetén próbáld meg a Fn+F3 gombot. Ha asztali PC-d van, akkor lehet, hogy csak F3 elég. Ez oldalt feldob egy menüt, ahol a képernyő klónozási módok közül választhatsz (másolás, kiterjesztés, stb).
Bár nvidia kártya val a laptopban, de nekem így sikerült a kiterjesztett monitorokat beállítani.Üdv: Gergő
-
bobalazs
nagyúr
-
tutuhawer
őstag
válasz bobalazs #26392 üzenetére
Bocsánat, ott egy sort kellett volna hagynom a két téma között.
Külön sztori: a motor rezgést is lehet állítani, nyilván teljesen független mindentől. Nekem igen alacsonyan van állítva.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- EAFC 25
- Vigneau interaktív lokálblogja
- C# programozás
- További aktív témák...
- Asus Chromebox 3 Mini PC /I7-8550U/16 GB DDR4 Ram/SSD
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Kishibás Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Asztali PC i5 7500 GTX 1660 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD