Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Közben matekoltam Asrock M8 barebone alapon, i5-tel és GTX 760-nal csak a hardver, az OS és beviteli eszközök nélkül a magyar piac áraival 380 000 forintra jött ki
Persze, a SteamOS telepítésével és a Stream kontrollerrel bármelyik modern PC steam machine-nak nevezhető.
És a gyanúsan kicsi CPU coolernek is utánajártam. Full réz, de csak 83 grammos Zalman a kicsike elég gyalázatos teszteredményekkel.
[ Szerkesztve ]
-
-
rudi
nagyúr
-
villamos
őstag
Ránézésre ez a deszka van benne: [link]
-
gianni85
veterán
Az standard sfx táp benne? Ha igen, akkor elfogadnám magát a házat, és építenék magamnka bele valami szolidabb konfigot.
-
rudi
nagyúr
Éppen a táp meg úgy általában az elrendezés miatt az a tippem, hogy az Asrock M8-cal egy tőről fakadhat ez a sztímbox. Biztos, hogy jó hangos lesz terhelés alatt, és azon sem lepődnék meg, ha melegedne mint a fene.
szerk: Ráadásul most olvasom a videó youtube csatornáján, hogy Asrock az alaplap, tehát helyben vagyunk. Ki is lehet számolni a reális kisker árát.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Hmmmm.. a történelemkönyvek alapján azt hittem, máshogy néz ki egy gőzgép.
-
Tápegység rácsát elnézve CWT gyanús
-
MCGaiwer
addikt
tulajdonképpen egy jól megtervezett és megépített barebone gép szoftveres támogatással és egy kontrollerrel
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
errorcode06 #7 üzenetére
Nem olyan biztos az, hogy drágább lesz, nemrég volt 1 egy hír, hogy titan-os, i7-es steambox gépeket fognak árulni 300k-ért windowsal megspékelve
-
törölt tag
válasz
errorcode06 #7 üzenetére
A Wii-nel is a controller volt a lenyeg. Remelem itt is korszakalkoto lesz a dolog
-
scampolo84
aktív tag
válasz
errorcode06 #7 üzenetére
Ütős érvek.
-
errorcode06
őstag
Drágább lesz, és elmondhatod hogy te linuxot meg steamboxot használsz egyszerre.
-
scampolo84
aktív tag
Lehet csak én nem voltam elég alapos a korábbi cikkek kapcsán, de valaki világosítson fel, hogy ennek a koncepciónak mi a lényege? Miben lesz ez jobb, mint egy mint egy box, ps4, vagy akár egy pc?
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz
gyáliSanyi #4 üzenetére
i7 4770.
-
gyáliSanyi
őstag
Ohhh az a GTX Titan zúzni fog.
Vajon milyen CPU van benne?
-
Jack@l
veterán
Nekem tetszik, ha nincsenek melegedési gondjai a gépnek, le a kalappal előttük hogy ilyen kis helyre ilyen passzentosan bezsúfolták. A szállító doboz is pofás
-
ledgeri
nagyúr
Ohhh..
A doboz melyik játékból van? (ha játékból van...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Videón a a Valve Steam Machine prototípusa.
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest