Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Nos, tegnap kaptam én is béta meghívást a Blizzard-tól. Most töltődik a játék. Hogy lehet a battle.net-en ismerősöket felvenni? Vagy ismerősökkel játszani?
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Iginotus
addikt
"Akinek pedig nem jutott még béta meghívó, az se keseredjen el, akármikor küldhet a Blizzard, és a már meglévő emberek is folyamatosan kapnak lehetőséget 1-1 ember behívására."
Senki sem kapott esetleg egy ilyen kulcsot fölösbe?
Ha igen nem szánna meg, sörrel borral pálinkával fizetekPlug and Pray... :)
-
olbaidhun
őstag
válasz megint én #43 üzenetére
Sajnos tényleg igaz, h a battleneten 15perces menetek szaladnak.. Semmi perc alatt beáll az enemy a bázisra és már ontja is a kisebb nagyobb egységeket, amit nehéz megelőzni. De starcraft mindig is nagyon gyors "pro" játék volt. Eszméletlen trükkök élnek a játékban és hatalmas meccsek alakulhatnak ki, ha a jó építkezéssel "visszaszorítjuk" az első menetet.
példa a "gyors-ra":
[link1]
[link2]Nézz be a faq-ba, sok okosságot szeretnék összeszedni és kelleneke a társak!
[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
megint én
őstag
válasz Wolverine #42 üzenetére
Amúgy, nem értek veled egyet... 2010 van, és vannak jó játékok, jó grafikával. Ez úgy 5 évvel ezelőtt még elkápráztatott volna. De akármilyen jó egy játék a grafikára is adni kell, és igaz sokan vannak gyenge géppel, de akkor lehessen állítani... Nekem minden fullon van, de totál gagyi... Mármint nem totál gagyi, láttam már vagy 5x szebbet is... És a Blizzard az egyik legnagyobb cég, és tudom, hogy sokat adnak a fejlesztésre, és nem adnak ki félkész játékot, mint PL az EA. De azért ha a diablo 3 is már 2 éve volt gameplay. és lehet, hogy még 2 évet kell rá várni... Nem hiszem el, hát a kiadása napján elavult lesz... Azért 4 évet mit fejleztenek rajta??? Ez egy rossz vicc!!
-
megint én
őstag
Szevasztok, Én anno az 1. résszel hihetetlen mennyiséget játszottam, és ez sem rosz, és elsőre nagyon tetszett, de olyan komolyan rá lehet unni, hogy az valami hihetetlen.... Platina ligába bejutottam, és onnan még játszottam egy párat, de valahogy 1-2 jó meccs van, ami szoros, de a többi olyan, hogy vagy Te, vagy Ő lerohanja a másikat... Nehéz védeni aránylag, mert egy stratégiai játékban szerintem olyan 30%kal könnyebben kell védekezni, mint támadni. Itt ez 10-15% kb. És már akkor "leGGzheted" amikor egy sereget elbuksz, és látod, hogy rögtön indul is... Meg az 1. részben is kemény volt a rush, de itt, ha a terrannal nem tudsz rámpát zárni, egyszerűen átsétál rajtad a zerg, de a protos is. Ezért váltottam én is protra, és habár pofátlanság, de én is szétkapon azonnal, ha terran az ellen... És 10ből 9szer bejön, pedig a platina ligában nem piskóták vannak álltalában...
-
Wolverine
félisten
-
-
Bocaa
senior tag
a grafika hát nem egy nagy durranás
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
olbaidhun
őstag
Én is kaptam meghívót! o0
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Rage47
veterán
válasz WonderCSabo #34 üzenetére
Szerintem nincs AA. Nem néztem igazán a beállításokat, csak láttam, hogy kb. mindent maxra rakott a játék, így nem foglalkoztam vele AMD x2 6000+ 9600gt, 2g RAM.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz sheriff.crib #27 üzenetére
vársz és reménykedsz
battle.net-en tudod bepipálni milyen betak érdekelnek, egy kis program ami megnézi mi van a gépedben és elküldi, és marad a reménykedésMay the Force be with you!
-
sheriff.crib
tag
Sziasztok!
Hogy lehet megszerezni a bétát? Hiába regeltem a diablo2+sc1-et nem kaptam mailt...persze ez várható volt
Valaki valami ötlet?
Köszi!
Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
kovsol
titán
én mondjuk kezdetek óta warctaft3 játékos voltam battle.net -en majd wow most sc2 jön, eddig nagyon bejön, bár még át kell szokni warctaft3 után, de egész jól megy az átállás
diablo3 egy picit se érdekel, de azért ha jóra sikerül megveszem azt is, de nem a grafika lesz a döntő pont úgyse nálam, de sokat kell még aludni mire kijön a diablo, fölös ezen rágódni még szerintem, bár tény, hogy lehetne kicsit sötétebb a játék, meg több az élénk szín bent
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
menalcas
őstag
Mondom SC-n nem is jön ki annyira, inkább elenyésző mint könnyen észrevehető, ha figyelsz látod a hasonlóságokat akár a wow vagy akár a Warcraft3-al, viszont a D3 totál egyértelműen egy sémára ment .
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
menalcas
őstag
Grat a bétához és jó a cikkhez.
Kicsit ugyan félek a blizzard stratégiájától, hogy mindent ezen a wowos grafikai vonalon indít, még SC2-ben annyira szerencsére nem is jön elő, de a Diablo 3 ......Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Bibby
addikt
Teljesen lebutítva egy intel x3100-as integrált notebook videókártyával, celeron M processzorral majdnem jól játszható, kissé ugrálós. Pontos fps-t nem tudnék mondani, de nézz utána a vidkarinak, ennél gyengébbet nehéz lenne találni, szóval szerintem azzal az nvidiával nem lehet gond.
Ελευθερια η θανατος
-
Wolverine
félisten
5 éve van WoW-accountom, plusz aktiválva van rajta minden, aktiválható Blizzard játék a Starcrafttól a Diablo 2-n át a Warcraft 3-ig, és nem kaptam kulcsot
szerk: és a Battle.net megjelenésekor azonnal bejelöltem, hogy mindegyik bétalehetőség érdekel.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
doddy
tag
Jah most nézem, h cd kulcsot regelni kell, ez érdekes! :d
Havernak akit előbb említettem, Ő kapott mailt kulcsal, míg Én nem.
Én csak bepipáltam a dolgokat, a manage game nél megjelent az sc2,majd a játékban a battle.netes accoddal loginolsz be. A kódot sehol nem kéri.....
www.greencoating.eu - Festék és csiszolástechnika Egyedi bevonatrendszer kidolgozás, gyártás akár 5-10-15-20 év garanciával.
-
doddy
tag
hali!
Haverom 8600GT vel ,meg E4400el tolja és jól megy neki, nincs nagy gépigénye. Tömegjáték lesz .
Leírom nektek, hogy igényelhettek béta kulcsot, nem nagy kunszt. Már 2 haverom megkapta 1héten belül.
Ha van wowos haverotok, lehet, h előbb kaptok úgy.
Menjetek fel a battle.net-re, hozzatok létre egy accountot.Belépés után a "Manage My Games" menü végén van egy olyan, hogy "beta profile settings" klikk oda. Le kell tölteni egy programot ami összegyűjti a rendszered infóját és feltölti az adatlapodra. Kövesd az utasításokat értelemszerűen.
Ezek után nincs más hátra csak várnod kell.Nem tudom, hogy mekkora szerencse kell hozzá, szerintem nem nagyon.
Haverom 3éve wowozik megkapta 2napon belül.
Én 1éve wowozok 3-4 nap volt míg aktiválták az accounton az SC2 bétát.Teszt gyanánt fogtam a 2nd battle.net es accountomat, amin egy wow standard volt,mára már lejárt. Avval is beregeltem sc2 bétára és AVVAL is megkaptam 3-4 napon belül! Egy próbát megér.
Én nem nagyon vagyok SC rajongó, de a béta kezd megfogni . Nagyon cool.
Sok sikert mindenkinek!
**Ha bárkinek bármi kérdése volna hívjon bátran telón vagy keressen meg PÜ-n keresztül.**
[ Szerkesztve ]
www.greencoating.eu - Festék és csiszolástechnika Egyedi bevonatrendszer kidolgozás, gyártás akár 5-10-15-20 év garanciával.
-
Eszleny
aktív tag
Leírnád, kérlek, hogy milyen géppel (vga érdekel) játszol, milyen felbontáson és részletességgel? Kíváncsi vagyok a notebookomon fog-e menni. (nv 9400M vga).
-
- = Zk = -
félisten
rühelltem világ életemben az SC-t.
De ezt bizony megveszem. ....remélem lesz valami szegényes verzió belőle." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Wolverine
félisten
Annál több, talán december elején lehet szerintem a legkorábban Addigra lepörög a SC2 és a Cataclysm is. (persze a legrosszabb esetben csak jövő nyáron lesz... de az októberi BlizzCon után okosabbak lehetünk)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Zamery
senior tag
Nagyon jó a cikk! :-)
Ez a „Friend invite” hogyan működik? Így is lehet beta kulcsot kapni?https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Integra
titán
igazán jöhetne a diablo3..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sirandrish
legenda
Először is, nagyon faintos lett az irományod..
Másodszor, nagyon nagy grat a betahoz.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gyuri27
félisten
Íííí ez ütösnek néz ki.
Neked meg jó, hogy tolhatod.Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest