Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Azért ne legyenek illúzióid, egy ilyen nagy kiadós játék kb olyan, mint a Hollywood-i blockbusterek. Előbb a producerek kitalálják, mi legyen, aztán keresnek olyat, aki megcsinálja. A Respawn, mint az EA saját belsős fejlesztője, szerinted mennyi önálló döntési lehetőséggel rendelkezik? Még akkor is, hogy ha a játék fejlesztése már azelőtt elkezdődött, hogy az EA felvásárolta volna őket. A játékot már 2014-ben elkezdték fejleszteni, nyilván emiatt Unreal 4-gyel, és nem Frostbyte-tal. Hogy a lenti pletyka mennyire igaz, miszerint nem Star Wars játéknak indult, lényegtelen, a projekt, eleinte még cím nélkül, már 2016 óta Star Wars.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
myckey
veterán
Én se annak szántam....de hát mindenki tegye szépen a dolgát.
Így is nehéz az embernek, elsiklani....Egyébként meg!
Crni bele mindenbe....még pár nap ( nekem ) és mehet a game. Aztán legnehezebben gyakjuk a zellenfeleket, dzsedáj mászterek leszünk, és jól felültetjük a rosszarcúakat a takarékos izzóval ellátott seprűnyélre!
( vagyis remélem energiatakarékos lesz, csúnya volna...menet közben kifogy a kraft, aztán lehet a markolattal bézbóz ütő módon csapkodni az ellen koponyáját...legalább nem lehet panasz a csonkolásra[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- További aktív témák...