Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz #52815360 #14 üzenetére
A backerek száma ma, vagy holnap fogja elérni a félmilliót. Többségük jóval többet költött a játékra, mint az alapcsomag 40 USD-je. Az érdeklődést és a folyamatos bevételt pedig elsősorban a folyamatosan frissülő és nagyon részletesen kidolgozott virtuális űrhajó-kereskedésnek köszönhetik. Újabb és újabb modelleket dolgoznak ki, tesznek elérhetővé és reklámoznak - általában nagyon profi videókkal. Ha belenézel a játék topicjába, ott is folyamatosan megy a sírás, hogy nem bírunk ellenállni a kísértésnek, és upgrade-elünk egy jobb, gyorsabb, erősebb, nagyobb rakterű, jobb fegyverzetű stb. hajóra. Elképesztően jó a marketingjük, s nagy önuralom kell hozzá, hogy ne kapja el az embert a gépszíj, és ne költsön újabb és újabb összegeket a hajókra, hangárra és egyéb kiegészítőkre. Ráadásul nem csak harci járművekről van szó. Van aki kereskedéssel, van aki bányászattal akar majd foglalkozni, s számtalan más lehetőség is van. Én eddig csak egy apróbb upgrade-be ruháztam be az alap Aurora-n felül, de ha majd kijön az RSI Orion bányászhajó, hát én is nagy kísértésnek leszek kitéve. Ráadásul ami itt magyarisztánban nagy kiadás, a világ boldogabbik felében nyugodtan felvállalható összeg. Szóval mérget vehetsz rá, hogy az a 48 milla valós, és mérget vehetsz arra is, hogy szeptemberben meglesz az 50 milla is.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)