Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
nincs az egvilagon semmi, amennyiben a tamogatas anyagi szempontbol sikeres volt.
de ez benne van a szabalyzatban is, es ez a legismertebb gond a kickstarteres oldalakkal kapcsolatban.
nem szabad tamogatni az egvilagon semmit kickstarteren, es ezt ugy mondom, hogy tobb evig dolgoztam egy konkurensuknel. -
Malibutomi
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #26 üzenetére
Nem kell dollárt szurkolni a biztosításra, azt ingame intézed majd.
Arra ígéretet tettek hogy minden megszerezhetö lesz a játékban, nem lesz olyan hogy X hajó csak a fizetö kuncsaftoknak. -
Chapel
addikt
Új vga bekészítve. GTA V, Project Cars és Star Citizen: I am ready
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
GypsFulvus2
őstag
Szerkesztési idő lejárt, bocs. Szóval a legegyszerűbb, ha felnézel a topicra, és elolvasod az első hsz.-t, Aztán, ha megtettszik, akkor vásárolsz egy packot az RSI oldalán - A single ship package-ok most 40 USD-től indulnak. Ezért megkapod az Aurora MR-t (kb a játék zöldségszállító trabant kombija), egy discount hangar-t, meg 1000 UEC-et. 3 hónap biztosítással. Tartalmazza a csomag a majd később megjelenő single player játékot is, a Squadron 42-t. Ha jól tudom, az alpha access-ek viszont elfogytak, tehát ha élvezni akarod a jelenleg már működő dogfight modult, akkor azért külön perkáálnod kell 5 USD-t, illetve minden további modulért (pl majd az FPS modul) is további 5 USD-ket. Ha viszont van türelmed várni (sokat), akkor ezek nélkül is ellehetsz, és majd játszhatsz a permanent Universe-el pár év múlva, amikor elkészül... (Ki van ez találva... ) Szerintem a továbbiakat a játék topicjába tárgyaljuk ki.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz GypsFulvus2 #29 üzenetére
Jelenleg WoT-ot tolok, és rohatd jó a társaság, de a WoT egy fapados sz*r. Még a többmagos CPU-támogatást is csak várjuk, Oculus-ról meg ne is álmodj.
sz: Utsó off bekezdésre jó lenne amúgy vmi válasz, mert kíváncsi lettem a dologra. Láttam, hogy nagyobb hajókra már lehet legénységet vinni, vagy bepattintani a helyükre AI-t, de gondolom az nem lesz olyan jó, vagy legalább is max közepes, hogy a profi gunner-eknek is legyen értelme.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
GypsFulvus2
őstag
Igen, így van, de az extra felszerelésre, amit a hajóra pakoltál, ez nem vonatkozik. Nekünk, az original backer-eknek viszont lifetime insurance van az elsőként vásárolt hajóinkra. Illetve lesznek különböző biztosítások ingame is, ingame megkereshető valutáért. Elvileg nem lesznek drágák, de ki tudja ezt még előre.
"Kíváncsiságból felnéztem az oldalra..." - Aha, így kezdődik...[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
"Csak" a hull-t kapod vissza , tehát nem az egész ladikot. Az még utána újra fel kell szerelni. És minél többször pukkantod el a hajód annál lassabban kapod vissza .
Ki van ez találva.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz GypsFulvus2 #24 üzenetére
Szerk: ahogy Torzi is írja, ezeket el is veszítheted. Nagyon dühítő lenne, ha egy sok ezer USD-ért vett Idris párologna el, míg az Aurora a játék "trabant kombija" , azért nem nagy kár.
Kíváncsiságból felnéztem az oldalra, és akkor ezek alapján már van némi fogalmam, hogy mire is jó a "One Year Insurance"...
Gondolom leszurkolsz x ropogós dollárt, és akkor -ha netán elpárolgna szemed fénye- szépen visszakapod vagy a hajót, vagy az árát, hogy újat vegyél.
Nagyon félek én ettől a játéktól... Sosem voltam túl jó pilóta, de mindenem az űr-SciFi...
Ha szavakba tudnám önteni az érzéseket melyek megmozdultak bennem...
Azt megkérdezhetem, hogy mezitlábas parasztként el lehet-e indulni, és hogy ha igen, akkor hogyan/miként tehet szert az ember hajóra? Beállsz a seregbe, vagy felcsapsz zsoldosnak vmi nagyobb hajón? Esetleg elmész bányásznak? -Semmit nem tudok erről a cuccról...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz GypsFulvus2 #24 üzenetére
Alapból türelmetlenek szerintem az emberek, szóval nem csodálom hogy jópáran azonnal meg akarnak venni mindent.
Live-Die-Respawn
-
GypsFulvus2
őstag
válasz BomiBoogie #22 üzenetére
Hajókat és csomagokat is, amelyeket a játék MMO részében, a Permanent Universe-ben használhatsz. Az alapcsomag anno 35 USD-be került, ehhez járt az alfa-béta hozzáférés, és az alap Aurora MR hajó, meg a legkisebb hangár. Innen indulva határ a csillagos ég. A single kampányban nyilván nem használhatod ezeket. Én mondjuk eddig ellenálltam minden kísértésnek, mert élvezetesebbnek tartom, ha az alapszintről, a saját képességeiddel, a játékon belül éred el ugyanezeket a hajókat. Sokkal nagyobb a jutalomérzés. De a legtöbben nem ilyen türelmesek.
Szerk: ahogy Torzi is írja, ezeket el is veszítheted. Nagyon dühítő lenne, ha egy sok ezer USD-ért vett Idris párologna el, míg az Aurora a játék "trabant kombija" , azért nem nagy kár.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz BomiBoogie #22 üzenetére
Igen , bár ezek a hajók el is párologhatnak majd egy csatában.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz GypsFulvus2 #20 üzenetére
Mármint, hogy már most meg lehet venni a hajókat, amiket majd fogsz használni a játékban?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
GypsFulvus2
őstag
válasz #52815360 #14 üzenetére
A backerek száma ma, vagy holnap fogja elérni a félmilliót. Többségük jóval többet költött a játékra, mint az alapcsomag 40 USD-je. Az érdeklődést és a folyamatos bevételt pedig elsősorban a folyamatosan frissülő és nagyon részletesen kidolgozott virtuális űrhajó-kereskedésnek köszönhetik. Újabb és újabb modelleket dolgoznak ki, tesznek elérhetővé és reklámoznak - általában nagyon profi videókkal. Ha belenézel a játék topicjába, ott is folyamatosan megy a sírás, hogy nem bírunk ellenállni a kísértésnek, és upgrade-elünk egy jobb, gyorsabb, erősebb, nagyobb rakterű, jobb fegyverzetű stb. hajóra. Elképesztően jó a marketingjük, s nagy önuralom kell hozzá, hogy ne kapja el az embert a gépszíj, és ne költsön újabb és újabb összegeket a hajókra, hangárra és egyéb kiegészítőkre. Ráadásul nem csak harci járművekről van szó. Van aki kereskedéssel, van aki bányászattal akar majd foglalkozni, s számtalan más lehetőség is van. Én eddig csak egy apróbb upgrade-be ruháztam be az alap Aurora-n felül, de ha majd kijön az RSI Orion bányászhajó, hát én is nagy kísértésnek leszek kitéve. Ráadásul ami itt magyarisztánban nagy kiadás, a világ boldogabbik felében nyugodtan felvállalható összeg. Szóval mérget vehetsz rá, hogy az a 48 milla valós, és mérget vehetsz arra is, hogy szeptemberben meglesz az 50 milla is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az gaz lenne, ha ennyi penzbol a vegen csak egy eros kozepes jatek lenne vegul...
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon várom már ezt a játékot, húzzanak bele. Felőlem járjanak mind Ferrarival meg lakjanak kastélyban, csak rakjanak le valami zseniálisat az asztalra.
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Mert sokallom. Itt 1 millió támogatónak kellene 48 dollárt bedobnia, és ha megnézed az eredeti Kickstarteres támogatásokat, a támogatók nagy része még 40et sem adott bele. Az meg csoda számba menne szintén, hogy az akkori 35ezres támogatói bázis ilyen gyorsan 1 millió fölé nőtte magát.
De mondjuk egy olyannal kiegyezem, hogy valaki önti bele a pénzt, és mondjuk nemsokára felkerülhet a hajók oldalára a facebook logó
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Szinte felfoghatatlan, hogy az az űrszimulátor műfaj, amelyet a nagyobb kiadók évek óta semmibe vesznek, milyen hihetetlen érdeklődést váltanak ki a rajongókból
Meg sok-sok más dolgot is semmibe vesznek a kiadók.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
oriic
HÁZIGAZDA
Oh a híres Nightbagoly! Üdv itt!
A játék egyébként sikeres lesz, csak kérdés hogy elkészül-e valaha.
Live-Die-Respawn
-
AS
félisten
Van valami biztosítás ara hogy ha nem készült el akkor visszakapják az emberek a pénzüket?
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest