Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
Játékot bakker, játékot
-
zsivko
csendes tag
Egy dolog tetszik az újban, az a start és select gomb, hogy nagyobb. Egyébként az istenért nem vennék olyat amiben ilyen kijelző van. Mindig is a legnagyobb bajom volt annó a psp-vel, hogy ha nagyon fényes a terem, már nagyon rosszul lehetett látni a kijelzőt. Ezzel az OLED-el azt hittem hogy újjá születtem.
-
-
Slade92
aktív tag
Alig fogyott a régiböl is de azért 180 Font!
Nagyon bizakodó a Sony még ezzel a Vitával a megjelenéskor meg fölleg!!
Van már rá egyáltalán valami értelmes exklúzív játék ami nem egy nagygépes játék mellék szála?! -
1tom
aktív tag
Adhatnak ki újabb változatot, de vajon a játék felhozatalt is erősítik vagy marad a havi 1-2 indie játék rá? A mostani játék felhozatal a nullával egyenlő sajnos. Max. annak éri meg jelenleg ilyen gépet venni akinek ps4-es is van otthon mert remote play-ra jó igazán csak jelenleg.
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát nem tudom. Én nem vennék új PS VIta-t, az a kjelző elég nagy visszalépés szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hamarosan Európában is elérhető lesz az új PS Vita modell.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Egy óra, két rendszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Steam deck OLED 1tb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest