Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
itten 15 euro, de aprón biztos olcsóbban találni, beszerzem én is, Skywind várós nagyon..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Raysen623 #18 üzenetére
Ha azt írod, hogy neked nem tetszik a műfaj, azt megértjük és elfogadjuk. De nem ezt írtad, hanem vacak grafikáról meg modokról írtál, most pedig kiderül, hogy "nem igazán a grafika zavart benne"?
Nem tetszhet mindenkinek egy játék, ezzel nincs baj, csak akkor elég annyit mondani, hogy ez a stílus neked nem fekszik, nem kell mindenféle hajánál előrángatott érveket bedobni.
(Nekem kb. 350 órám van a játékban, ráadásul Xboxon, ahol még modok sincsenek, de a játékot kimondottan szépnek találtam 2011-ben, amikor kijött. Azóta ez – a GTA V. grafikájának függvényében – némileg azért megváltozott, de a Skyrimmel azóta is játszom, a GTA-t pedig félreraktam miután egyszer végigjátszottam. Persze lehet, hogy nem én vagyok a mérvadó, mert ZX Spectrum 48K-n, C+4-en, C=64-en és CGA XT PC-n kezdtem az "ipart", úgyhogy a játékélményt mindig többre tartottam a grafikánál.)"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Raysen623
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #15 üzenetére
Hidd el nagyon jól szórakozom más játékkal...a Skyrim sajnos nem az én játékom, és nem igazán a grafika zavart benne. Nekem ez a fajta játék pont nem tetszik, de örülök ha ti szerettek sárkányokat öldösni egyedül...Sajnos már az Oblivion sem tetszett annak idején. Ez persze nem a ti vagy a játék problémája, mint mondtam nem vagyunk egyformák. Szóval nem támadni akarom a játékot, de furcsállom ha vétel után még modolgatnom kell hogy legyen szép grafikám is.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Mister_X
nagyúr
(beleszerkeszettem véletlenül)
... és amúgy is a legközelebbi város mellett van dolgom. A dolgok ezek után haladnak a megszokott kerékvágásban.
Ha te a grafikát hozod fel az elmúlt idők legjobb RPG-je ellen, mint ultimate ellenérv, akkor csak sajnálni tudlak, amikor nem tart semeddig felrakni a hivatalos HD csomagot vagy a megannyi álleejtős látványt varázsoló mod egyikét, mert te "nem ezért fizetsz".
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Raysen623 #13 üzenetére
Nehéz lehet úgy szórakozni, hogy sem a szép de rossz, sem a kevésbé szép (mert a Skyrim a csúnyától azért nagyon-nagyon messze áll), de élvezetes játékkal nem játszol. Mondjuk nekem nagyjából tökmindegy, igazán nem érdekel hogy mit csinálsz, magadat fosztod meg az élvezettől.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Raysen623 #13 üzenetére
Néha én is sóhajtva nézek fel a fákra az erdőkben, hogy csak ki kellene cserélni, a textúrákat is kicserélhetném a hivatalos csomagra... de aztán a fák fölött elszáll egy sárkány, észre vesz, elvakít a lángjával, megölöm, majd eszembe jut, hogy megint régen voltam legutoljára cuccokat eladogatni (nehéz a sárkánycsont)
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Raysen623
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #10 üzenetére
Tévedés, mert az meg a másik véglet. Fontos számomra a grafika hamár költenem kell a gépre, de nem a legfontosabb! A Crytek nem tud jó játékot csinálni, csak legfeljebb szépet, ez meg lehet jó, de viszont közel sem szép...modolgatni meg én nem fogok, mivel nem azért fizetek...Comprende?
-
Spet
addikt
-
Lézerparaszt
őstag
Ez igaz hogy nem egy mostani játék, de tényleg fel lehet turbózni nem gyengén a grafikát. A másik dolog, hogy a tartalom a lényeg, abból pedig sok van. Milliónyi mod létezik még hozzá, amivel új páncélokat, fegyvereket, skineket, vért, komplett háborúkat lehet csinálni több száz szereplővel. Szinte végtelen szórakozás, ha az ember játszani szeretne. Grafikát nézni meg (ha az a lényeg) lehet benchmarkokban is.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Te vagy a Crytek célcsoportja: fostaliga játék, szép csillogóra polírozva.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Raysen623
addikt
Megnéztem ezt a játékot a sok ajnározás után, amit hallottam róla DE rohadt nagy csalódás volt a Skyrim számomra. Borzalmas fény-árnyék megoldás, gyenge textúrák és kidolgozottság, mintha egy 6-8 éves játékkal játszanék és ezért fizessek is? Haverom mondta, hogy hát ez azért ilyen mert eleve modolgatható és akkor szebb lesz a víz meg minden....tehát fizessek egy félkész játékért???? Bullshit....
-
smkb
őstag
Na most bánom, hogy nem vettem meg karácsonyi akcióban a Morrowind GOTY verziót 4,99 eurért. Ez így a videó alapján nagyon komoly.
-
Spet
addikt
Kalóz verzióval ne is próbálkozzunk, miután a mod a Steam Workshop keretén belül készül, így nem fog működni warez esetén.
Bár még nem próbáltam ki, de non-steam eredeti CD-s verziókkal működik a dolog?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Lézerparaszt
őstag
Eddig is a legjobb single játék volt, most még inkább megerősíti bennem az érzést. Már csak egy kis multi opciót kéne beépíteni, hogy haverral mehessünk együtt és akkor minden idők legjobbja lenne számomra.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Xerxész
őstag
Ez egy nagyon komoly mod.
Nem tudom megnézni a videót a munkahelyről...milyen stádiumban van most a Skywind? -
alevan
őstag
Gondolom konzolokon nem lessz elérhető
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest