Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KvPt
tag
Szerintem a gyakorlatban egyáltalán nem lassú, bátyámnak pont most újítottunk gépet, GTX 560 (sima, nem Ti), i5 2400, és 8GB ram. Namármost a videókártya az erős középkategória, 46 ezer volt, a proci meg annyira nem fontos a játékoknál, a fenti cikk szerint is csak két magot használ, ramból meg, ha 4 giga lenne, akkor se lenne semmi különbség. Szóval ezzel a géppel 1920*1080-ban, minden full maxon, látványjavítók maxon (AA: 8s amples, AF: 16 samples), és megse reccen a játék, ugyan nem mértem fps számot, de a kép érzésre marha "friss", folyamatos, szóval én őszintén egy kicsit meg is lepődtem, hogy így megy, és így azért egész pofásan is néz ki a játék. Szóval szerintem amúgy sem lehet igazán ok panaszra, nem emlékszem, hogy mikor volt olyan koraszak, amikor egy középkategóriás vga-val fullon ment volna egy vadiúj játék, pláne fullhd-ben. Szerintem ilyen nem is volt.
-
törölt tag
a hír lényege az hogy minimális "fejlesztéssel" min 30% ot lehet nyerni... célhw-t definiálni meg elég nehéz pc viszonylatban. ez gyak annyit jelent, hogy a gyengébb kártyákon is játszható lenne és nekik nem kellett volna esetleg gépet fejleszteni. persze máson meg 100 helyett 130 ftp-st tol ami nem igazán releváns.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest