- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz Real_Necro #1030 üzenetére
arra ott volt a cső változat (micro sd)... vagy 20 ropival olcsóbban mint a pro, plexet tud..
nvidia shield stand -et vett vki? vagy feles cucc 10 ropiért?
-
g@bo
nagyúr
válasz Real_Necro #1024 üzenetére
végülis a minix neked fiókba landolt? 20 ért adtam el, ami vicc... de nem gyűjtögetem az ipari lomokat.
tartom, h a minix képe nem volt érzékelhetően rosszabb mint a shield, a fenti áron valakinek röhögve megérte, újonnan ha most vennék vmit, akkor shield lenne.
de csak hiányzik az rca scart és optikai kimenet róla, 2-3 db jack kimenettel... 2021 ben ez alap lenne.
-
LouiS22
veterán
válasz Real_Necro #1027 üzenetére
Hidd el, őket meg baromira nem érdekli a te sirámod, hogy szerinted túlárazott. Az a szép a piacgazdaságban, hogy eldöntheted: megveszed vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
djnice
veterán
Felskálázásban kicsit jobb, de az is inkább + Edge Enhancement, tettem is fel ide egy tesztet: [link]
Amúgy ugyanaz a képük, de majd csinálok 1080p->1080p összehasonlítást is, bár borítékolható hogy csak a chroma felskálázás miatt lesz némi, mozgóképen nem látható különbség. -
LouiS22
veterán
Mihez képest túlárazott? Maximum a magyar viszonyokhoz. Az USA-ban (fő piac) nem számít különösebb tételnek 150 dollár (tube) - nem egészen 40 Big Mac ára. Az éves átlagfizetés meg kb 55 ezer dollár.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Real_Necro #789 üzenetére
Mi a kérdés?
Bocs, de nem értem... -
hozelujiz
tag
válasz Real_Necro #779 üzenetére
Akkor itt "mindenki" jó áron vette, csak én nem.
Bezzeg, ha várok 10 napot a rendeléssel...
Azért remélem pár ember jól tud járni ezzel az akcióval. -
Danex
addikt
válasz Real_Necro #744 üzenetére
Én azt sajnálom hogy a Youtube féle hdr-t nem tudja kezelni a shield, amit kicsit blamának érzek így egy csúcs lejátszótól.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Opel topik
- Home server / házi szerver építése
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ukrajnai háború
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest