Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Azóta beszereztem egy x360 kontrollert, így már simán lehet irányítani, billentyűzettel viszont tényleg használhatatlan, a legalapabb dolgokat is szinte lehetetlen kivitelezni.
Nálam a steames verzió nem hajlandó elindulni, ahogy a fórumokat olvastam nem vagyok egyedül a problémával, de az ubisoft és a steam egymásra mutogat, a patch még mindig csak registry hackkel megy fel rá, fájlokat kell másolgatni és átnevezgetni ...stb. Nekem egy délelőttöm ment rá, minden megoldást kipróbáltam, de így se indul.
Senkinek nem ajánlom, hogy steamről szerezze be a játékot!!!
Érdekes módon a virágboltos verzióval nem volt semmi gondom, tökéletesen futott. Így akarjon legális szoftvert használni az ember
-
Khaal
őstag
Kipróbáltam, a gépemen (X2 2.5ghz, 2gb ram, HD3870) gond nélkül fut 1680x1050-ben, mondjuk ezt el is vártam, mert szép ugyan a grafikája, de semmi igazán ütős nincs benne. Eléggé érződik, hogy konzolport, a látvány kissé bugos (távolban lévő pályarészek csak, szóval a karakter és a közeli táj rendben van). Grafikai opciók elég szegényesek, lehet állítani a felbontást, van egy 3 állású minőségcsúszka valamint ki-be lehet kapcsolni az árnyékokat és a post-effectet (mondjuk igazából nem is kell sokkal több beállítás, de azért élsimítás állítása pl. jól jött volna).
Billentyűzettel így elsőre konkrétan játszhatatlan, a játékbeli szövegek, tippek ugyebár az X360 kontroller gombjainak megfelelően vannak feliratozva, a kiosztást ugyan megtaláltam a readme-ben, de változtatni nem tudtam a gombokat. Addig rendben, hogy WASD az irányok és space az ugrás, de a trükkökbe eléggé belegabalyodtam: IJKL az irányok, space-el lehet cifrázni és elvileg a shift és alt is csinál valamit. Némi gyakorlással talán meg lehetne szokni, de ez a játék bizony kontrollerrel igazán játszható.
Így összességében rövid játék után kimondottan tetszik, de be kell szereznem egy kontrollert, mert billentyűzettel csak bukdácsolok és legtöbbször azt se tudom mi történik. PC-re igazi hiánypótló alkotás.
-
7
addikt
Néhány klipet én is láttam tőle, de szerintem inkább a felkapottsága és rajongótábora, mintsem a tehetsége miatt ő a névadó (bár tény, hogy összefügg a kettő, nem véletlenül nyert meg már fiatalon is rangos eseményeket).
@Sirandrish: Megértelek. Én is elgondolkodtam rajta.
-
szilva01
őstag
Moderálták a hsz-emet? LOL ilyen se volt még... Nem akartam én rosszat...
ON: Én már láttam són vájtot sznóbórdozni, és tényleg elég jól nyomja úgyhogy érthető mér ő lett a névadó
-
Sirandrish
legenda
Jólvan vágom csak olyan lazán irkálta mindenki hogy már szedem is meg mittomén hogy azthittem Free
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
7
addikt
Nézegettem videókat a játékról. Szép, szép, csillog-villog és egyebek, csak éppen a fizikája (ami a snowboardozás egy lényegi pontja) erősen irreális. Nem tetszik, meg sem közelíti azt az élményt, amit a valóságban tapasztalok, mikor csúszom lefele.
-
Szkipi
tag
Hogyne lenne már meg PC-re is...nekem még 20 perc és lent is van
A gépigényéről ezt találtam:Shaun White Snowboarding System Requirements
* Supported OS: Windows® XP/Windows Vista® (only)
* Processor: 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800 (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz
* or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
* RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
* Video Card: 256 MB (512 MB recommended) DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX
* 9.0c–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list*)
* Sound Card: DirectX 9.0c– or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
* DirectX Version: DirectX 9.0c or 10.0 (included on disc)
* Hard Drive Space: 8 GB
* Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard, mouse, optional dual analog gamepad
* (Xbox 360® Controller for Windows recommended)*Supported Video Cards at Time of Release
ATI® RADEON® X1600*/1650*–1950/HD 2000/3000/4000 series
NVIDIA® GeForce® 6800*/7/8/9/GTX200 series
*PCI Express only supportedHivatalos weboldal: [link]
[ Szerkesztve ]
"Nincs ez elb@szva, csak másra lesz jó!"
-
janeko
őstag
szépek a képek.. ez lesz pc-re is? mert ha lesz ez is hatalmas gépigényű lesz
-
Khaal
őstag
-
Gordiann
őstag
HXY: Azért nem ilyen teljesen a grafika, mint a képeken...
Hiába az élsimítás, nincsenek ilyen tiszta élek. Valamint nincs ennyi bemosás effekt, csak akkor, ha nagyon begyorsul az ember. Szóval nem rossz grafika, de nem kell ájuldozni.Khaal: SSX-el nem játszottam, de mint írtam ez arcade móka, kb. olyan mint a Tony Hawk hóban.
-
Khaal
őstag
Haverom PS2-jén játszottam annak idején az SSX on tourral (meg az SSX3-mal azt hiszem), azok kimondottan tetszettek, és bár nem vagyok nagy kontrollerbarát egész hamar beletanultam. Ez a játék hol helyezkedik el az SSX-ekhez képest? Sokkal szimulátorszerűbb, vagy egy kis gyakorlással itt is elérhető a gondtalan arcade móka?
-
HXY
addikt
Nagggyon durva a grafika...
5 év múlva már meg se lehet különböztetni, hogy film-e
-
Gordiann
őstag
Nekem nagy álmom volt egy hasonló játék már régóta. Tényleg nem tökéletes.
Kicsit lehetne kevésbé arcade-os, de azért nem teljesen megfelelő.És tényleg jó érzés, ha esik a hó kint, ellapátolom a garázs elől, meg a járdáról, sétálok akár egyet, és bejövök és párszor leszáguldok a havas tájon. De amikor nincs kint hó, akkor elő nem venném az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest