Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToxLee
őstag
Hello!
Nekem Win 7 alatt ezt írja: Component: Gamebase
File group: gamebase
File: F:\install\demos\auto-demoMP0002.dem
Error: Data error (cyclic redundacy check).Mi a baja??? Előre is köhi.
-
PuMbA
titán
Semmi,benne volt a hírben
[ Szerkesztve ]
-
Gergo88
tag
neeee
nagyon kemény! SAM I AM!
mekkora játék volt már, first meg second encounter is
hiába csak agyatlan gyilkolás, az ellenfelek, pályák, zenék és fegyverek mind mind zseniálisak voltak. és akkor ott van még Sam remek humora...Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
-
Tom5
addikt
Tetszik. Lehet előveszem a régieket, kedvetkaptam hozzá.
-
Vistaboy
veterán
Reméljük. A maga korában az eredeti játék alá sem kellett atomerőmű.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
juliabrilke
veterán
Kár érte, hogy csak a grafikán javítanak.
-
Misi 007
őstag
Mennyit henteltünk ezzel annó!
Bár én a harmadik résznek jobban tudtam volna örülni főleg abból kiindulva hogy a másodikat mennyit nyűztem neten! -
Eugene Roe
őstag
Remélem jó árban lesz, akkor ugyanis mehet a polcra a testvérei mellé
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
-
Nunder
őstag
Akkor ez most tulajdonképpen a régi játék feljavított grafikával? Vagy lesz benne sok új elem, pálya esetleg kampány? Mert így vagy úgy, de első látásra nagyon bejövős
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Vistaboy
veterán
Kijön PC-re is, legalábbis a cikkíró szerint:
"Azóta jött a hír, hogy nemcsak Xbox360-ra készül el a HD verzió, hanem némi késéssel a PC-s játékosok is feleleveníthetik a régi kalandokat."
Az pedig, hogy az XBOX-verzió előbb jön ki, lassan már közhely lesz. Ez van, el kell fogadni.
Én mindenképpen végigtolom majd, ha elérhető lesz PC-n a fejlavított verzió.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
nrgia
őstag
HÉÉ ez nem így nézett ki régen......
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
PuMbA
titán
Nagyon sokat javítottak a grafikán, főleg a megvilágításon. Kár,hogy nem lesz PC-re..
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
Még így HD felbontásban ma is szép a grafikája szerintem. Huh de meg is jött a kedvem Samuhoz, most a hétvégén ha lesz időm fel is teszem megint.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
veterán
Komoly Sámuel bekk in eksön!
Óóóó jessszA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest