Hirdetés
-
GAMEPOD
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
#32577792 #44564 üzenetére
Az Összefoglalóban találsz néhányat, képekkel. Amennyiben még garanciás készüléket keresel, akkor érdemes figyelni a Knox számláló 0x000 -ás értékére, mert ha a készülék ODIN Mode -ban (csak itt!) nem ennyit mutat, akkor -ha a hirdetésben szerepel is garancia- az valójában érvénytelen. Az Összefoglalóban megtalálod ez utóbbit is, képekkel. Érdemes erre figyelni, mert sok root -olt készülék van (root -tal biztosan elvész a garnacia, véglegesen) a használt piacon, amelyen olyan "okosított" OS van, vagy arra ilyen célllal app telepítve, amely miatt OS alatt 0x000 -nak látszik ez az érték, ezzel megvezetve a vevőt.
-
gerner1
nagyúr
válasz
james001 #44544 üzenetére
Ezt neked kell tudni. A kijelző csere, a mai használtpiaci értékhez viszonyítva egy GTK. Akkor is az, ha alternatív forrásból lenne hozzá kijelző (úgy sem olcsó..) . Szóval, sajnos nem lehet egzakt választ adni.
Esetleg, próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot. Talán van valami "mentő öve" ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
james001 #44518 üzenetére
A kérdés helye: MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás .
-
gerner1
nagyúr
Srácok... A téma folytatásához, javaslom a Telekom -os topik használatát.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Parallaxis #44435 üzenetére
+1 👍
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #44391 üzenetére
Smart Switch.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Saabics #44379 üzenetére
Simán lehet normális. Ugyanis, ha Franciaországból származik, akkor az EU -s töltő van hozzá. A Francia független régió (XEF), és a Britt független régió (BTU) egy "közös" (OXA) multi-CSC -ben vannak, amelyben a BTU (angol) a default. Tehát simán életszerű, hogy EU -s hálózati töltőfej, és default angol nyelven induló a készülék. A készülék aktív CSC kódja egyszerűen ellenőrizhető a Phone INFO app segítségével, a CSC fülre váltva, majd ott az Aktív CSC -sorban, amit ír. Az Összefoglalóban benne van ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #44380 üzenetére
Beállítások ⇒Zárolt képernyő és védelem ⇒Információk és alkalmazás-paranc.. ⇒Alkalmazás-parancsikonok
-
gerner1
nagyúr
válasz
Saabics #44374 üzenetére
Ez aspektus kérdése. Az első évben, így is van garancia ⇒így esetleg mondható az, hogy nincs hátrány. De, ha mondjuk a 13.hónapban ég be a kijelződ, vagy lesz mondjuk pixelhibás ⇒akkor hátrány, mert a +1év garancia neked nem lesz, és elég "borsos" a kijelző, zsebből...
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #44369 üzenetére
1. Igen
2. Esetleg a "Videójavító"
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dooonfrigo #44346 üzenetére
Igen. Az Összefoglalóban megtalálod, ezt is ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
bwin.party #44285 üzenetére
Esetleg, vedd fel vele a kapcsolatot. Talán tud segíteni ...
-
gerner1
nagyúr
Srácok! Megkérek mindenkit, hogy ezzel az OFF témával -így részleteiben- már ott foglakozzatok, ahol jól látható helye van. A #44221 -es posztban, ott van a link, és oda kattintva, láthatóan lehet posztolni is, ha kérdéseitek, és valaszaitok vannak a témával kapcsolatban.
Köszönöm! -
gerner1
nagyúr
válasz
no more #44214 üzenetére
Nekem nincs erről infóm. Én a lassított felvételt, mindig nagysebességű felvételből készítem, mert az még sosem okozott problémát. Tehát, például FHD -ben 60fps -sel veszek fel, és az ilyen felvétel lejátszási sebességét állítom át 30 fps -re. A 720p -s felvételeknél nagyobb a mozgástér, mert ott 240fps -sel rögzít.
-
gerner1
nagyúr
válasz
dark-01 #44212 üzenetére
Szerintem nem a NET miatt írta ... A készülék üzemidejét jelentősen befolyásolja, az általános térerő. Lehet az 4.generációs (4G), vagy 3.generációs (3G) hálózat. De adott esetben 2G. Ugyan ez miatt, a GPS is rendesen merít (amennyiben ez esetleg aktív volt). De a hálózat keresés is merít rendesen, főleg ha olyan helyen tartózkodunk (egy túra esetében könnyedén lehet ilyen körülmény is..) ahol van 4G, 3G, és 2G is, amelyből mondjuk a 4G, és a 3G jelszint gyenge, a 2G jobb a készülék akkor is megpróbál a legújabb generációson maradni, amely miatt (is) sokkal többet fogyaszt, mint optimális esetben.
-
gerner1
nagyúr
válasz
nightzone #44143 üzenetére
Ahogy jeleztem, a XEH jelenleg single-CSC. Ilyen még a Magyar Telekom (TMH), Magyar Telenor (PAN), Német független (DBT), Olasz független (ITV), Svájc független (AUT), Lengyel független (XEO).
A Voda, és -egy-két kivételtől eltekintve- a legtöbb EU -s állam független CSC -je, valamelyik multi-CSC -ben van benne (OXX, OXA, stb) ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
nightzone #44141 üzenetére
Az Összefoglalóban megtalálsz mindent. CSC váltáshoz ajánlott több file -os letöltést kezdeményezni, amihez ugye szükséges a Binary Nature is (ahogy a leírásban is benne van...). A többivel szerintem egyelőre ne foglakozz. Ráérsz majd akkor, ha esetleg root -olni akarod ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Parallaxis #44130 üzenetére
~8-10 app (néha több is), nálam is fut gyakran egyszerre, zokszó nélkül. De, az igaz, hogy azokat, amelyeket egy bizonyos ideje nem használtam, kilövöldözi automatikusan.
-
gerner1
nagyúr
válasz
alcapone386 #44120 üzenetére
Érdekes helyzet lesz (amennyiben így lesz..), ha egy árban lesz, vagy drágább lesz, mint a Note 8 ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
laszlolczka #44117 üzenetére
"... Microsoft Visual C ++ 2008..."
- Ez az egyik, amelyik benne van az Összefoglalóban is ... -
gerner1
nagyúr
válasz
freezespider #44101 üzenetére
Nem mondhattam mást, mint ami a F.A.Q. elején (is!) olvasható, hogy milyen egyébb windows -os kiegészítők telepítése szükséges, a PC -s Smart Switch telepítési hibaüzenetének az elhárításához ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
freezespider #44096 üzenetére
Pedig, épp napokban használtam valakinél, és működik ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
freezespider #44086 üzenetére
Benne van az Összefoglalóban.
-
gerner1
nagyúr
válasz
hubertus33 #44065 üzenetére
+1 👍
-
gerner1
nagyúr
válasz
Csobotario #44032 üzenetére
Az Összefoglalóban minden olyat megtalálsz, részletesen, képekkel, amelyekkel kivitelezhetsz egy "esetleges" Downgrade -et (is) ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #44027 üzenetére
Valamit nagyon akar az ember, akkor Murphy gondoskodik róla, hogy véletlenül se sikerüljön elsőre úgy, ahogy azt nagy schwung -gal eltervezte. Utána pedig X-akták, hogy mi(k)től lehet, ilyen mértékű merülés.
A temérdek lehetőség közül, ember nem lesz a talpán, aki konkrétan, érdemben rá tud mutatni 1 valamire... -
gerner1
nagyúr
válasz
freezespider #43999 üzenetére
Pedig nincs abban semmi különös. Az Összefoglalóban benne van, részletesen, képekkel. Utána, az ismételt belakás az, ami inkább "fárasztó" lehet ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
freezespider #43995 üzenetére
Telepítettél valami díjmentes app -ot, amely reklámmal bombáz. Próbáld behatárolni, hogy kb milyen dátum óta van ez, és hogy azóta mit/miket telepítettél. Végső megoldásnak ott van az FR, és az újra belakás ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
zsolt0638 #43977 üzenetére
A Samsung bőngészőt nem tudom. Azt nagyon régóta nem használtam már. Chrome -ot használok, mert ezen működnek a "PH! -es scriptek", amelyeket használnom kell. Chrome -t ha megnyitod, akkor jobb felül ⋮ ⇒kipipálod az Asztali webhely -et, és akkor látod. De, pl: Dolphin böngészőn is hasonlóképp...
-
gerner1
nagyúr
válasz
babhun #43968 üzenetére
Ma is telepítettem több embernek -már- azt a verziót, amit az első Link -ben adtam... Szóval, kezeljük ezeket is óvatosabban. Így, ami az Összefoglalóban van, az egyelőre "helytálló". Már csak azért is, mert az nem csupán erre az egy apk -ra van "kihegyezve", és ezt te magad is olvashattad...
A 6.1.xx pedig azért lett megjelölve, és kiemelve ... - mert előtted voltak többen, akik a beta verziót próbálták, vagy elsőre telepíteni, vagy a már feltelepítettet frissíteni, és az(ok) egészen más verziószámmal kezdődnek.
Ugynakkor örülök, hogy sikerült megoldanod. 👍
-
gerner1
nagyúr
válasz
lucky07 #43957 üzenetére
Nos, ha valami(k)ről tudható, hogy a használata együtt jár az akkuidő pusztulással, akkor vagy használom ezt/ezeket továbbra is, de akkor nem foglalkozom az akkuidővel, és ha kell, akkor napközben is rátöltök . ... -vagy mellőzöm a használatukat, vagy áttérek másra. De, ha nem marad más lehetőség, akkor -akár- naponta törlöm a gyorsítótárat (ismerek ilyeneket, vannak az én ismeretségi körömben is, és közülük többen teljesen OFF készüléket használnak...).
Aztán ott van a térerő kérdése. Azon nem biztos, hogy tudsz, vagy van értelme változtatni, mert annak függvénye, hogy ott ahol te használod, mik a lehetőségek (?). Én pl vodás vagyok (BP), és a legtöbb helyen, a Vodának jobb a 3G térereje, mint a 4G -s, ezért én 3G -re állítva használom, és így kevesebbet fogyaszt. Ugyan ez Telekom, vagy Telenor -nál már nem biztos, hogy opció ugyanott, mert ezeknek nem olyan jó a 3G lefedettségük (országos is), mint a Vodáé. Így lehet egyfajta kényszer helyzet is, hogy nincs mire váltani 4G -ről, mert ami van az csak 2G (ezzel nagyon lassú, "használhatatlan" a NET..) a 3G térerő viszont gyenge. Bár, ha napközben megoldható a net WiFi -n (pl: munkaközi szünetekben), akkor én pl nem zárnám ki ez utóbbi lehetőséget sem.
De, simán lehet az ok az is, hogy te ugyan nem netezel, viszont sok hívást bonyolítasz. Az adott napi rutinod környékén pedig, a 4G térerő ugyan jobb, mint a 3G -é, viszont híváskor minden készülék visszavált (fallback) 4G -ről ⇒3G, vagy 2G -re, és ha ezeken gyengébb a térerő, akkor az azokon töltött időben is még jobban erőlködik a készülék. A nap végére pedig, alig jön össze valami "SOT" másokhoz képest...Aztán, ott van a többi "gondolat" is a GY.I.K. -ben. Van, ami rajtad múlik, és van ami kevésbé. Többek között, ezért is rendkívül képlékeny ez a kérdés. Nincs két egyforma felhasználói szokás, és körülmény sem.
A garanciát nem tudom hol lehetne kideríteni. Feltételezem, hogy ha arról nem tudsz, akkor nincs is már rá (általában ezt azért jelezni szokták az eladók, hisz pozitívum...) érvényes. De, esetleg írhatsz a support -nak, és talán IMEI & SN alapján megtudják mondani.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
Csobotario #43938 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy önmagában "a" frissítéstől lesz rossz. Ugyanis, akkor -az- mindenkinél, aki azonos CSC -n van, jelentkezne, kivétel nélkül. Egy programhiba nem válogat, hogy melyik készüléken okoz gondot, és melyiken nem ...
Te is olvastad a témával összefüggő, többi "gondolatot" (is) az Összefoglalóban ?
Amennyiben mindent végigpróbáltál következetesen, és továbbra is ez az eredmény, akkor szerviz ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Csobotario #43924 üzenetére
Gyorsítótár, mikor volt utoljára törölve (wipe cache partition) ?
-
gerner1
nagyúr
válasz
nightzone #43926 üzenetére
S8 TouchWiz Home -ot kell telepíteni, és akkor ismét van ilyen funkció (is) . Az Összefoglalóban benne van (ez is) ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
alcapone386 #43912 üzenetére
👍 Ez van nekem is.
-
gerner1
nagyúr
válasz
alcapone386 #43909 üzenetére
Igen. Már nem tudom honnan telepítettem, de van ilyen lehetőség.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Jack Oneill #43907 üzenetére
Nálam működik most is, ha kipipálom a rendelkezésre álló edge lehetőségek között.
-
gerner1
nagyúr
válasz
bwin.party #43903 üzenetére
Meg kell próbálni Recovery Mode -ba helyezni, és ott aktíválni egy wipe data/factory reset -et. Az Összefolgalóban megtalálod, részletesen, képekkel ....
-
gerner1
nagyúr
válasz
nggabi #43861 üzenetére
Igen. Én is így tudtam az S7E esetében. Az S7 -tel kapcsolatban pedig, a környezetemben szintén mindenkinek kerettel együtt cserélték a kijelzőt (kb 6-7 eset), és több van köztük, akiknek ez már több, mint 1 éve volt. De az S7 topikban is számos találat azt mutatja, hogy másoknak is. Ezek szerint -ezekben- változott valami a Samsung -nál ?
-
gerner1
nagyúr
válasz
passat77 #43853 üzenetére
Nem.
Ezeknél (főverzió frissítés) érdemes számításba venni, hogy hány másik Samsung tel.típus van (jelenleg) az S7edge előtt. 1 típusra legalább bő 1 hónap, mire azon az összes CSC -re kiadja az anyacég. Szóval, onnantól, hogy valamelyik jelenlegi zázszlóshajóra elsőnek kiadják ⇒lehet "közelítőleg" kalkulálni. Note 8, S8 is előrébb vannak, tehát ez önmagában +3 hónap kb.Szerintem ~április/május ...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Politika
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest