Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
-
nyikszi
őstag
Valamit beállítottam, hogy a kezdő képernyőn mutassa az "Éhezés felszámolása, Tiszta víz..." meg hasonló dolgokat. Ezt hol tudom kikapcsolni? Nem jövök rá
A másik. Felolvassa az sms-t, meg aki épp hív, de "jó" angolsággal. Hol tudom magyarra állítani? Vagy valami más tehettem fel az A40-re? Mert el nem tudom képzelni, hogy ott ment itt meg csak koreai meg english lenne.
-
nyikszi
őstag
válasz
Bagoly01 #3259 üzenetére
Én ilyet vettem: Spigen Thin Fit Samsung Galaxy S21 FE 5G fekete tok
Nekem ez is vastag
Jó a fogása, meg nem csúszkál, egy kicsit rugalmasnak tűnik (mint egy keményebb gumi?), szóval nincs gond amúgy vele. Még a telefonon is hezitáltam a nagysága miatt. Az előző telefonomon egy Nilkin volt, de az vékonyabb, lehet majd beszerzek egy ahhoz hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The First Berserker: Khazan
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 16GB RAM!!! Dual (G998B/DS) Fantomfekete Spen+tok.
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest