Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
amúgy nézem, hogy már ebben a telóban sincsen mem kártya slot, miért ez a trend ? s23ba sincsen, pixelbe sincsen...
-
bazsimano
őstag
válasz
bollokcs80 #6434 üzenetére
köszi a tippet ! hát akkor lehet még titkolom a vásárlást
bár most berendeltem egy pixel 7et 188ert az aquaban...meglatjuk, hogy teljesitik-e mert már egyszer eljátszották, hogy törölték a rendelést... -
bazsimano
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek nézek telót, és vacillálok az s21fe es pixel 7 között ...ami fontos lenne a camera, akku és ugye a méret; ezért is ennél a kettőnél maradtam...
nem tudom, hoyg valakinek volt-e már tapasztalata pixel 7el...per pillanat 200e felett van s21fe ha jol láttam néhol 170ért kapható...kérdés, hogy inkább 30 ezer sporolással s21fe?
nem tudom mennyire on a kérdésem uh inkább offba teszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The First Berserker: Khazan
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest