-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz grabber #33049 üzenetére
Nincs semmi gáz vele: alapesetben engedélyezett, mert kevesebb kakaót fogyaszt, mint a mobilnet.
Ami számomra érdekesebb, hogy az én fogyasztásomnál, ma kb. 2 órácska "kiesett" a telónak:Hogy ezt hogy csinálta?! ..most nézem, akkor szerinte térerő sem volt.. fura, mert folyamatosan ment az eszköz, nem volt egy percre sem kikapcsolva.
Amúgy az elején, nálam is össze-vissza ébredezett, így átnéztem, hogy mik futnak, és pl a facebook appot, a youtube appot, a google általam nem használt app-jait letiltottam. Ez már önmagában sokat segített azon, hogy kisimuljon az "ébrenlét-képernyő be" egyenlet.
Ma például felbosszantott a Hancom Office Viewer kiválóság, amikor egy letöltött pdf-et szerettem volna megnyitni, erre nyafog a teló, hogy a programnak
- hívásokhoz, tárcsázáshoz kell hozzáférés
- névjegyekhez kell hozzáférés
majd mikor ezeket megtagadtam, nem volt hajlandó elindulni. Hát, akkor tiltottam is lefele, mert érdekes módon, az Acrobat Reader-nek nem kellettek ezek a jogok, hogy pdf-et olvasson?!
Erre, a teló a letiltáskor dobott egy restartot (ez meglepett kicsit), majd 1-2 apróságot (pl. a felső lehúzós eszköztárra tett elérhető ikonok) el is felejtve tért vissza. Érdekes..[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest