-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Én ugyanez miatt szitkozódtam korábban, nevezetesen a Pokoli szomszédok és a Plants vs Zombies 1 játéknál. Egy darabig volt nekik fizetős verziójuk, én megvettem őket. Pár hónap múlva ezeket szépen eltávolították az áruházból, aztán a Plants vs Zombiesnak már csak a reklámokkal teli verziója volt fent, a másik játéknál meg még pofátlanabb módon egy demóverzió, amely újbóli vásárlás esetén elérhetővé teszi az összes pályát. Ez a nettó átverés kategória, amin nincs mit szépíteni. És erre még azt sem lehet felhozni, mint amivel egyesek itt rád kontráztak, hogy az egyszeri vásárlás nem kötelezi a fejlesztőt arra, hogy végtelenségig frissítsék a szoftvert, mert a program ugyanúgy fent van máig is, csak éppen semmissé téve, hogy már egyszer megvettem.
-
Jakesz
addikt
Megéri a Note 9-et megvenni vagy érdemesebb megvárni az S10-et? Árban feltételezem, hogy egyformák lesznek, legalábbis az S10 Plus-szal. S7-et használok jelenleg, és olykor elcsábulok, hogy milyen jó lenne S Pent használni, bár attól azért tartok, hogy a kezdeti lelkesedés után megunnám, és aztán alig használnám. Ebben az esetben meg sokkal jobb lenne az S10.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Házimozi haladó szinten
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Mobiltelefon, Dual SIM, 4/128GB, 4G, Kártyafüggetlen
- Samsung S21 5G 8/128 GB Snapdragon 888 erősebb verzió Töltővel tok(garanciával) Foxpost az árban !!!
- Apple Iphone XS 64GB kártyafüggetlen!
- Google Pixel 8 - 256GB - 8GB RAM - Hazel - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 512GB Graphite black Független, karcmentes, üvegfólia, magsafe tok, kábel 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest