Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freezee
senior tag
Sziasztok!
Pár napja frissítettem android 12-re és azóta nem tudom sehogysem visszavarázsolni a zárolt képernyőre a youtube music vezérlő gombjait. Tehát amikor le van zárva a telefon és nem akarom feloldani , csak zeneszámot szeretnék váltani vagy bármi akkor nem lehetséges, mert semmi sincs ott olyankor. Always on display-t nem használok. Járt már valaki így? Vagy tudja valaki esetleg mi a megoldás?
Köszönöm -
Freezee
senior tag
Erről tudsz berakni képet , én végigböködtem de sehol nem csinált semmit :(. Maxx visszarakta a buborékot kis méretűre.
Illetve fogni lehet a buborekot és lehúzni alulra és akkor törli. Utána viszont a következő üzenetnél a default helyen jelenik meg nem ott ahol hagytam -
Freezee
senior tag
válasz csubííí #1340 üzenetére
Én nem váltottam hanem mind2 van jelenleg de nekem picit jobban bejön a Note20. Akkuidőben egy picit jobb mint a 10+ de lehet azért mert a 10+ akksija már 1.5 éves. Megbánni nem fogod ha nem zavar az ára, de ha pusztán az ár/értéket (újdonság, plusz opciók, méret) nézed akkor nem éri meg . De aki note-ot vesz nem ez alapján döntött sosem.
[ Szerkesztve ]
-
Freezee
senior tag
Egyetértek, én mondjuk kevesebbet telefonálok nálad szerintem viszont, többet használom Multimédia tartalmak fogyasztására. Szoktam várni addig filmet nézek 40-45perc, Youtube folyamatosan megy amig vezetek, folyamatosan kapcsolat az órával, okosotthonos cuccok folyamatos figyelése, de még nem volt 40% alatt az akku amikor hazaértem. Van amikor kevesebbet használtam napközben akkor nem is töltöm éjjel, és kibírja a másnapot is.
-
Freezee
senior tag
Sziasztok,
Kinek lenne arra tippje, hogy miért van az hogy a Viber üzenetek 2 hete nem jönnek meg csak ha feloldom a telefont. Amikor feloldom a telefont konkrétan akkor érkezik meg egyszerre az órákkal korábban küldött üzenetek is. Próbáltam mobil net-ről, wifiről. Most kezdte nemrég elötte nem volt ilyen problémám. Akku kezelés elviekben jól beállítva, háttér adatok engedélyezve...
-
Freezee
senior tag
Használja valaki eSimmel, nem a hagyományossal a készülékét?
Teal'C: azt is megpróbálom, jövő héten elviszem frissítésre hátha.
-
Freezee
senior tag
Azért nem hozza fel a google play mert mo.-on elvileg nem támogatott. Ezeket a hibaüzeneteket nekem is feldobta, de nekem abszolut látszik hogy feltelepül, elindul, majd amikor érzékeli hogy "hol" van szétkapcsolja a fejegységet és letiltja.
APK mirroról próbáltam én is telepíteni, de úgy sem megy sajnos.
Aptoiddal is próbáltam hátha rendbe teszi az AAutot de vele sem megy
Ja igen, próbáltam VPN-en keresztül kiengedni az AA-t ( UK-n) de úgy sem mentTeal'C: a fejegység rendben kezeli az AA-t mivel sok más telefonnal működik ( nem android 10 van rajtuk). Minden ismerősöm telójával kipróbáltam akivel találkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
Freezee
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom életre kelteni ebben sem az android autót. Sikerült már valakinek használni? Ha igen hogyan? Ha összedugom az autóval felvillan az android autó gombja majd kiszürkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest