Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Csak a magad nevében nyilatkoz. Nekem bőven elég a telot tölteni. Semmi szükség a fülest is tölteni ha lényegesen olcsóbb és jobb minőségű a vezetékes. Persze lehet átalakítani csak annak is plusz súlya van és sérülékeny is.
Az infra pl lehet hogy felesleges, de pl ha eltűnik egy távírányitó, vagy tönkremegy hidd el hogy majd jól jönne.
De hogy az autós példádnál maradjunk akkor a te autódból ki szedhetjük azokat az extrákat amiket nem használsz? Ha neked nem kell akkor másnak se fog?
Az Aod-ot én se használtam sose, de tőlem elfér.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
S e t h
nagyúr
Pont erről írtam fentebb.
Snapis usásban ott az FM, de biztos azért, mert ott csak a redneckek veszik.
Azon lépj túl, hogy a te igényeid nem tuti, hogy találkoznak másokéval.
Ha a saját igényeid úgy változnak ahogyan a piac diktálja, akkor elég tudathasadásos állapot lehet egyszer elfogadni azt, amit korábban elutasítottáll.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
Igen, pontosan az eSIM-re gondoltam. Csak ezt a szolgáltatónak is támogatnia kell, ami még nem általános, idővel talán azzá válik. Én szeretném is egyébként. (Ipari szereplőknek már sok-sok éve dokumentáltunk hasonló rendszereket, akkor merült fel bennem, hogy konzumer oldalon a fakkomért nem lehet ilyen. )
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Fokozd még az értetlenséget, ez a 0,0001 sem azt támasztja alá, hogy igazad van, max nem fogadod el mások igényeit és kritika nélkül tapsikolsz a gyártói döntéseknek.
Arra is tudsz magyarázatot, hogy a snapis note 20-ban miért van fm?
Gondolom Dél-Koreában gyenge a lefedettség és drága a net.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ForRedGlory
félisten
-
Bog
HÁZIGAZDA
V60. ROG3 ventivel.
Iszonyatot szívtam a Folddal emiatt, kellett vegyek egy Type-C mikroportot nemolcsón csak ezért, amiről kiderült, hogy nagyon nem az a minőség, mint az adott gyártó (Boya) jackes mikroportja, szóval most egy ASUS Type-C headsetet használok mikroport gyanánt, mert az meglepően király, csak némiképp idétlen.
És nem véletlenül van ebben a tesztben is benne, hogy a diktafon végre támogatja a Bluetooth forrást bemenetként.
A rádiót is megvédeném: számos jómunkásembert ismerek, aki hallgatja munka közben (festő, asztalos, kőműves), egy építkezés meg nem okvetlen az a helyszín, ahol suhan a gigabites wifi, szóval a jómunkásember sem a netcsomagja terhére tolná egész nap a Sláger FM-et.
[ Szerkesztve ]
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
Engedelmeddel mondjuk azért, mert egy 3,5 mm-es jacket használva a legtöbb telefonnál default, hogy hangot is azon vesz fel videózás közben, ha beledugok egy mobilos mikroportot. Meg a diktafon közben is.
És vannak, akiknek ez fontos (például nekem nélkülözhetetlen).Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
ForRedGlory
félisten
Szerintem engedd el... Nyilván nem voltál meg olyan helyzetben, hogy jó lett volna egy rádió, mert nincs internet lefedettség, nincs wifi, és/vagy nem korlátlan az internet csomagod.
Megjegyzem, nekem sem hiányzik a rádió, de nagy szűklátókörűségre vall, hogy nem tudsz elképzelni hozzá élethelyzetet.
El kellene fogadni, hogy az internet NEM alanyi jogon jár, nincs mindenhol normális lefedettség és van akinek szüksége van rá az élethelyzete miatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest