- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScourgeA
tag
válasz ateszapa748 #2811 üzenetére
Jó az üzemidő, nincs vele gond.
Legutoljara 6 óra feletti SOT jött össze úgy, hogy volt benne 1:18 perc futás virtual trainerrel és meg maradt 17%-om.
1 éves telefonnal ezzel teljesen elégedett vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Signat84
tag
-
Forgo74
tag
Szia!
Gyakorlatilag semmi változás.
Én FR nélkül tettem fel. -
Firedaddy
tag
Szia nem érzek valtozást. 1 nap max
-
GalaxyS9
tag
válasz ateszapa748 #1702 üzenetére
Amiket én tapasztaltam:
-A főképernyő, az alkalmazásváltó, az értesítési sáv megnyitása nagyrészt 15 fps-sel történt
-Az alkalmazások megnyitása (még a nyamvadt beállítások app is) laggos animációval jött fel
-A Youtube-on a videók 60 fps-nél beszaggattak időközönként, igen, elég nevetséges, és nem, nem a netem volt rossz.
-Úgy unblock csúnyán futott rajta minden film és videó, amit nem a saját kameraappjával vett fel. Gyakorta dobálta a képkockákat.
-Random kifagyott a Safari (böngésző)
-Random újraindult a telefon
-2 éve nem tudják kijavítani a hibát, hogy a lezáró hang és a billentyűzethang RANDOM. Ez ilyen WTF???Eléggé szar hónapom volt az iPhone-ok miatt. Először kezdtem egy mini-vel, mondom tuti hibás, ha ilyeneket csinál, ezért elküldtem szervizbe. Természetesen semmi hiba. Utána vettem az említett Pro Max-et, aminél ugyan kisebb számban, de ott voltak a hibák. 1 hete telt be a pohár, eladtam a sunyiba őket, és egy ideig hallani sem akarok az egész márkáról, pedig elég hű Almás voltam.
A Note 20 Ultra eddig egy álom. 100%-ig fluid mindenhol, csodálatos a kijelzője, nekem az akksi is perfekt. Bármennyibe is kerül, a pénzért minőséget kaptam. Le vagyok nyűgözve!🙂
hírszerkesztő
-
Gilberto
aktív tag
válasz ateszapa748 #1519 üzenetére
Nálam is ezt csinálja, jobban mondva a komplett hálózatot elveszti. Se telefon, se internet, mondjuk nálam akkor csinálja, ha lecsatlakozom az itthon wifiről, és váltania kellene mobilhálózatra. Csak az segít, ha beteszem repülőüzemmódba és vissza, utána megy minden gond nélkül. Csak addig totálisan elérhetetlen vagyok.
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
TODI1111
veterán
válasz ateszapa748 #1519 üzenetére
Én nem tapasztaltam. Ez lehet szolgáltatói vagy sim hiba is.
-
TODI1111
veterán
válasz ateszapa748 #1459 üzenetére
Visszajöttem ide. Iphone 12 pro maxom volt (illetve még van). Nagyon tetszik és nagyon jó készülék, de sajnos még mindig nem felel meg az én igényeimnek. A fogyasztása az rettentően jó (bárcsak ilyen lenne a samsungoké is) és beltérben is egy kicsivel jobb képeket csinál mint az ultra. Viszont nekem fontosabb a testreszabhatóság és, hogy az én igényeimet jobban kiszolgálja. Itt nem a témázhatóságra gondolok hanem a mindennapi használhatóságra az én szemszögemből. Ilyenek például a következők:
A szemem már nem a régi (otthon olvasáshoz már szemüveget használok, de a munkahelyemen nincs mindg nálam) ha az iphoneon növelem a betűméretet akkor például a telefonkönyvben lévő nevek nagyobbak és olvashatóbbak lesznek de például ha a vibert nyitom meg ott a csevegőlista ugyan olyan apró marad mint eredetileg. Ilyen szempontból eddig a samsung a legjobb. A samsungnál külön lehet állítani a csengőhangot a jelzőhangot ( az erősségre gondolok) és szinte mindent, míg ezt az iphone készüléknél nem megoldható még harmadik féltől származó alkalmazással sem. Ehez kapcsolódik, hogy én különböző hangprofilokat szoktam létrehozni amik teljesen automatizálva vannak a napszaknak megfelelően. Például ez a nappali beállítás hétköznap amikor dolgozom:
Akkor ott van még, hogy bármelyik otthoni laptop, vagy az asztali pc megosztott mappájába korlát nélkül tudok ide-oda másolni. A képernyőtükrözést is sokkal egyszerűbb megvalósítani mert itthon még megoldom, de ha például rokonokhoz megyünk és ott akarunk képeket nézni tévén az se megy. Még sok ilyen apróság van ami az én szemszögemből az ultrát hozta ki "győztesnek".[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz ateszapa748 #1457 üzenetére
Én is kipróbáltam egy pár napig az ios-t. 6 évvel ezelőtt volt utoljára iphoneom, gondoltam megint adok neki egy esélyt. Most azt hirdetem.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz ateszapa748 #1413 üzenetére
Nagyon jó a telefon ez a Note 20 ultra, de nekem jobban bejön az IOS. Akit esetleg érdekel egy fehér példány privátban írjon...
-
Teal'C
veterán
válasz ateszapa748 #1454 üzenetére
Szlovák független van én azt raktam fel. De van angol, slovén, osztrák is.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
nagyúr
válasz ateszapa748 #1413 üzenetére
Honnan vettél fehéret? Épp a minap néztem nagyon szép! Snapdragonos?
-
Teal'C
veterán
válasz ateszapa748 #1015 üzenetére
Én 20+ ról jöttem, nem csalódtam egy percet sem.
Ez volt ma +1,5 óra telefonálás a.i nem tudom miért nem látszik vagy hol van.[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest