-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz silvergod #7991 üzenetére
Megy vele a gyors töltés, DE...ez a töltő az S8+ hoz volt "kezdő csomag néven" és az S8+ töltőfejével használom, kábel volt hozzá a csomagban.
Tölti a N10+ t, a gyors töltéssel nincs gond csak a normállal ott állandóan feléled a kijelző
Hogy mennyire gyors a gyors töltés azt nem tudom, de még a ventillátor is bekapcsol úgy ahogy kell.
Csak pár napig használtam, amíg meg nem vettem az ep-n5200-öt. -
iceQ!
addikt
válasz silvergod #7365 üzenetére
Ez. Én 1x jártam így. Akkor nem lépett ki ha a webes felületen csináltam, mondjuk ez 4 éve volt.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
TODI1111
veterán
válasz silvergod #7353 üzenetére
Ez egy biztonsági megoldás. Azért van, ha például ellopják a készüléked akkor ne tudják használni egy sima gyári visszaállítással, Nem nagyon van más lehetőség. A legtisztább megoldás ha újra bejelentkezel majd az összes fiókból kilépsz és úgy csinálsz gyári visszaállítást.
-
mrThomi
addikt
válasz silvergod #6999 üzenetére
Szerintem ez olyan mint hogy a kollagén segít az porcépítésben. Sajnos orvosok által hallom hogy erre nincs tudomanyos magyarázat. De ha erre van akkor annak utánna olvasnék mert én eddig 20%tól töltöttem mindig 100-ig. És azért 100-ig mert éjszakára rajta hagyom, és reggel leveszem.
-
Pioneer
őstag
válasz silvergod #6999 üzenetére
Note 4-et 0-100%-ra töltöttem, 1-1,5 év után már 15%-alatt kikapcsolt magától...
Note 8-at 30-90%-ra töltöttem (+ - 5% tűréssel), közel kétévesen is olyan volt az aksija mint az újnak. Most Note 10 Plus-ot is így töltöm.
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
bg612
tag
válasz silvergod #6952 üzenetére
Nem tudom. Kicsit fekete. Most a karantén alatt már elkezdtem nyomkodni.profi sosem leszek, de amennyi nekem kell belőle, bőven sok. Szerintem szupi amúgy.
Érdekelt a kamera például, de nagyrészt reklámfogás. Nem mondom hogy rossz, meg még nem is ismerjük egymást.Ezért van egy Huawei p30pro is, leica kamerával, mert kell hogy ha elsuhan egy építkezés mellettünk, legyen támpont.
De tudom màr sok lettem mára.
Bocsánat mindenkitől
És minden segítséget nagyon szépen köszönök
(lehet hogy még jövök majd tanácsot kérni, mert csakmegrendeltem)
Ne ítéljetek el nagyon. Néhány nap múlva úgymond csapattársak leszünk és biztos hogy rám fog férni némi segítség.
És tényleg mindenkinek köszönöm -
Parallaxis
addikt
válasz silvergod #6775 üzenetére
Már a Samsung is belátta, hogy nem jó megoldás, mert ahogy telnek az évek úgy csökken a hajlítás a kijelző szélén. Ma már csak jelképes dologgá vált. A Note Edge-nél még volt értelmes elképzelés mögötte, de a későbbi készülékeknél már csak öncélú dizájnelemmé korcsosult, aminek több a hátránya, mint az előnye. Ezt a gyártó is belátta és szép lassan vezetik is ki a piacról.
-
t72killer
titán
válasz silvergod #6775 üzenetére
Van más??
Nyilván nem ez a legfontosabb tétel a preferenciáim között:
- Vízálló (nem fröccs, belenyomva)
- Hosszú supportos, stabil szoftver
- Minimum középkat vas: SoC (snapi 735+), 6+GB RAM, 256GB tárhely+lehetőleg microSD (nem hüvej kamumemory, amikor TB-nyi gyors microSD karin ülök...)
- 4++Ah akksi, amit nem coppant le űrsikló sebességgel vmi ultrabéna SoC...Sorold kérlek a lehetséges modelleket...
Mondanám húzom még 1évig a szintén görbe s7e-mmel, de a törött kijelző mellé úgy tűnik 4év után beköszönt lassan az akksi öregedése is, tetszik vagy sem, muszáj lesz váltanom.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz silvergod #6716 üzenetére
+snapdragont kérünk az EU verzióba is... Ja, mótvá gondolom...
#6712: a hangszóró nálam nem fő prioritás - jó, persze örülök, ha szépen szól - az akksi sokkal fontosabb. Gyakorlatilag a note10+ vs p30pro-ra korlátozódott a választás, uis olyan telót szeretnék, ami vízálló, kb 6.5" vagy nagyobb, teljesítményben is érdemi előrelépés lenne az s7e-hez képest és normális akksiidővel bír. Utóbbi tétel kivégzi az s20-akat, a topikjában uis folyamatos a sírás az akksi miatt .
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
TODI1111
veterán
-
válasz silvergod #5436 üzenetére
Jelen. Hívás gondról nem tudok beszámolni neked, mert a Telenoros voice kártyám az 2G only-ra van állítva a másik SIm foglalatba lévő data kártáym pedig továbbra is küzd, mint lúd a jégen, ha 4G+ -ról levált 4G-re; azaz akkor megszűnik a net létezni.
Annyit még megcsinálok, hogy kap mindkét előfizetésem egy SIM cserét hátha segít rajta.
-
eladogeppc
veterán
válasz silvergod #5419 üzenetére
Majd javítják. Szerintem.
Engem bosszantott hogy nem tudnak elérni és nem tudok hívni, és ez teljesen mindegy hogy kinek a hibája. 9 alatt jó volt, 10 alatt meg rossz. Ezen nem tudom mit kell megmagyarázni.[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
hanti
senior tag
válasz silvergod #5414 üzenetére
Semmit nem csinált, nem lehetett hívni és így nem csengett, a probléma a 4G és 4G+ váltásnál jelentkezett így internet sem volt. Az infók szerint a Huawei és a Nokia, Ericson technológiák vegyes használata okozta a gondot. A Telecomnál semmilyen hiba nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz silvergod #5411 üzenetére
Hasonló jót tudok mondani párom note 10-éről. Legfrissebb 10-es, a héten két alkalommal fordult elő, hogy nem tudott sem.hívást kezdeményezni, sem fogadni, pedig volt térerő stb. Telenor. Az újraindítás megoldotta. Ezelőtt sosem fordult elő. Szóval nincs orvosolva a legújabb szoftverben sem. Nekem ugyanott, ugyanakkor az s10+-al semmi gondom nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz silvergod #5400 üzenetére
Szia ! Note 10 simáról tudok nyilatkozni. Voltak 4G/3G váltási hibák , nem tudom hogy javították-e, illetve az akku idő olyan 4-4,5 óra volt. Úgy tudom , hogy a plusz valamivel jobb. De nekem az előbb említett hibák miatt mennie kellett a telefonnak. Volt, hogy páromat akartam hívni, volt térerő, stb, és nem csengett ki. Repülő mód ki és be orvosolta. Ez Android 9 alatt nem létezett.
Ami még nem tetszett az az, hogy az S10 ugyanúgy megkapta a Note funkciókat. Vicc és röhely ez szerintem. Magánvélemény.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
alasoh
aktív tag
válasz silvergod #5400 üzenetére
Szia!
Én S10+- ról váltottam.
Nekem az S- pen nagyon hasznos. Sokat tudom használni a munkám során.
Viszont hiányzik a pulzus mérő. De nyilván nem létszükség.
üzemidő kb. ugyan az.
Fogását, méretét is meg lehet szokni.
Tény, hogy nem " Zsebbarát". Se így, se úgy!
De én nem bántam meg, hogy lecseréltem. Szeretem és nekem nagyon hasznos is. De ha az S- pen nem létszükség, akkor az S10+ a jó választás.
Ja, és nincs jack csatlakozó sem![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mazda topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo IV
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest