-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Nem ertem, miert adnad el? Minden telefonnak van hibaja, ez ilyen. En ugy erzem eddig, hogy ez egy optimalis kompromisszum. (Ertsd: ez egy kivalo keszulek.) Az meg, hogy neked a + meretbeni +a (
) mennyire gazos, azt csak Te tudhatod.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Affordable mobiles, egy angol oldal, zsenialis csomagjaik vannak.
A note 10 ugy nezett ki, hogy:
EE a szolgaltato, 24 ho rablanc (egyik legdragabb angliaban, de megeri, sokkal jobb a halozatuk mint barki masnak kb)
£49 (~19kHUF) a telefon
£43 (~16.5kHUF) a havi telszamla, amiben van 100gb net, korlatlan beszelgetes, korlatlan sms, meg egy raklap egyeb baromsag (pl 6 ho apple music ingyen meg ilyesmik), amik engem abszolut nem erdekelnek, de vegulis lehet van, akinek szamit."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Én is ha fejest használok a N10+-hoz akkor ezt a Sony fejest ( Sony wf-1000xm3) használom BT-on, kényelmes. Ehhez a telóhoz nem kell jobb (dedikált DAP-hoz nyilván igen). Tudja kezelni a Sony L-DAC szabványát,ez hangminőségben szám hallatszik is). A Spotify HQ már elég jól szól, nyílván a TIDAL master,MQA-ja egy picit jobban, de az már nincs igazán kihasználva ezzel a kombóval,elég a Spotify. Jó a telefon kezelés,hangminőség is és NC -es mondjuk ha hangos irodában dolgozol,jó lehet.
Én is akkor használom főleg ha irodában dolgozom gép előtt. Kényelmes, telefon ok, nem fáraszt ha sokáig rajtad van. egyetlen gond , ha kicsit melegebb van bele izzadhat a füled.
Jó fejes. BF-on 79 volt,döntse el mindenki, hogy az sok e?[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Nekem Buds+ van,használom,ha gyalog megyek valahova és bicajozáshoz is.Semmi gond vele,tényleg jó,hogy ha kell,telefonnal is tölthető.A hangzása szerintem jó,van vagy 10 fülesen,vezetékes is,anélküli is.A gyári AKG is jó,de ott a vezeték,ami miatt már 2-szer majdnem leesett a teló.
-
Pioneer
őstag
Akkor vezeték nélküliből,. Bp-n az Aymara üzletben (Aranykéz utca) próbáld ki ezeket vásárlás előtt:
B&W PX7: [link]
B&W PX5: [link]PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Pioneer
őstag
Esetleg USB Type-C > 3,5mm adapter beépített DAC-kal vezetékes fülesekhez: [link]
Vagy Bp-n az Aymara üzletben (Aranykéz utca) próbáld ki ezeket vásárlás előtt:
B&W PX7: [link]
B&W PX5: [link]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
opr
nagyúr
Bocs, akartam kuldeni linket is, de lemaradt. Ha jol tudom, van itt a forumon olyan tag, akinek van ilyen es magyarorszagon el, ha vege ennek az egesz virusmizerianak, valszeg megengedi, hogy tegyel egy hallasprobat, eleg jo arcnak tunt.
Es ha jol tevedek, O is probalt sok masik hasonlo kategorias fulest, es nem veletlen maradt ennel. De ugye ez nagyon szubjektiv, ki kell probalni, aztan majd kiderul, a fulednek melyik tetszik."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Amire En valtottam, azt mar nem forgalmazzak (h7i), de a h9 es a h7 kozott a fo kulonbseg a noise cancelling, amit a sonys tapasztalatok miatt kerultem, ugyhogy h7 lett.
Viszont zsenialis, gyonyoru, es ami nalam hatalmas pluszpont az az, hogy cserelheto a fulparna ES az akku is, hazilag, barkacsolas nelkul, tehat ilyen hulye hiba miatt nem kuka a fules.
Plusz az, hogy olyan anyagokbol van, mint fem, bor, szovet, nem pedig telibefroccsontott muanyag.
Az ara kicsit huzos, kb 50%-al dragabb, mint a sony, de szerintem er is annyival tobbet.Ja, es persze, bt, zajszurosbol szerintem vezetekes nem is letezik.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Nekem még az xm2 volt, nem szólt rosszul, de egy pillanatra se bántam meg, hogy váltottam bang and olufsenre. Egyrészt sokkal szebben, kiegyensúlyozottabban szól, másrészt - fogalmazzunk úgy- érzik rajta az ára. Nekem a sony nagyon nem jött be, ennyi pénzért az a dunkó műanyag izé bántotta a szemem.
Tegyük hozzá, nekem bántotta a fülem a noise cancelling a sonyban, úgyhogy b&o-ból olyat vettem, ami ezt nem tudja, de akiknek olyan van, ami tudja, azt mondják, hogy a sonynál az is szebben szól, viszont a nc rosszabb, és az akkuidő is kevesebb.
Szerintem egy megnézést mindenképp megér."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
silvergod
őstag
Van egy s10+ ok az nem mai darab...de van egy s20 ultrád is,sőt egy iphone 11 is..nem mindegy melyiket látják nálad? az s20 ultrát vagy a note 10+ teszed ki az asztalra,ez annyira fontos azoknak az embereknek akikkel találkozol? vagy egy s20 ultrával kevesebbnek néznek mint egy note10+ -al? mert ezért biztos nem vennék..amúgy meg a legjobb telefonom minden téren,tehát ajánlom
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
A 11 pro ,akár arany színben is teljesen jó. Át rakod smart swich-el a cuccaidat és adsz neki 1-2 hónapot és esélyes, hogy meg is szereted. Nem olyan rosszak azok sem.
Nem vagyunk hozzáértők,mi itt szakmai (androidos,samsungos) szemmel vizsgáljuk a témát,amit írsz azzal nagyon kevesen találkozunk és zömünk pont le is tójja. Szóval nem vagyunk refenciák.
Ha meg akarsz felelni ebben a környezetben inkább javaslok egy jó befolyás technikai, tárgyalás,etikett stb tréninget. Hordj márkás cuccokat, mert azt hamarabb észreveszik, mint a telód.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Értem mie gondolsz. Ne bonyolítsuk. Neked a legújabb (11 PRO) iphone kell, S.zöld színben. Ahogy írták tok nélkül. A N10 ilyen emberek között csak szánalmas csicska android, nem is ismerik,felejtős. (Tapasztalat)
Na azért is direkt N10+ a cégesem.(meg persze sok ész érv is társúl mellé, mert céges környezetben sztm jobb a N10 , a jegyzet funkcióról és a DEX-ről nem is beszélve)
Az XS max privát telefonomat meg a kutya nem látja (mindig a táskámban van) csak hétvégén a családtagok max,akiket nem érdekel. ezt is legfőképpen az apple watch miatt használom, mert órában viszont ez jött be nagyon, sajnos a galaxy watch a poros nyomába nem ér).
Az jópofa szokott lenn amikor hencegnek, hogy mennyivel és mivel tud többet az iphone és mivel ezek olyan buták, hogy nem is merik az ios-t sorra cáfoflom meg őket, mert én viszont ismerem és tudom az előnyét/hátrányát az androiddal szemben, égnek, mint a rongy.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
alasoh
aktív tag
-
Érdekes amit írsz,és az a sok drága telefon felhalmozva,ami már milliós érték.Én úgy cserélek telefont,hogy az előzőt eladom,de ennyi akkor is sok egyszerre.
A Note-hoz : nem hiába ez a Samsung telefonok csúcsa.Ha ennyire prezentálni akarsz,a ceruza nagyon jó kellék ehhez is. -
iceQ!
addikt
Presztízs kérdésre megy ki a játék akkor egy tok nélküli Note 10 plus piros színben. Talán itthon is lehet kapni.
Na azzal tuti befutó leszel. Hardveresen bitang erős (csajomnak note 9 van, bőven elég neki)Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Sznob körökben többet számít mennyiért vetted mint hogy mennyire jó telefon szerintem. Ha a villogás volna a lényeg akkor ultrát vennék vagy iPhone 11 pro maxot és persze szigorúan tok nélkül maximum körbe fóliázva használnám.
Hölgyként persze a világos színeket részesíteném előnyben. (Istenem de jó hogy nem ilyen körben kell mozognom, bár ha ilyen környezetbe sodródunk asszonnyal, pl. olyan esküvő, mi jól szórakozunk rajtuk. Ez persze nem rád vonatkozik, aki érti úgyis tudja mely ezen "rétegre" írtam).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest