Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Franczy
aktív tag
Telenyomor - Digi.
Egy újabb misztikus kombináció! 😁Csak azt nem értem, eddig miért volt patent!?
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
thungoozka #4543 üzenetére
Szerintem ez a készülék, egyáltalán nem melegszik ilyen drasztikus mértékben, persze az is igaz, hogy én nem játszok!
-
Mr.Franczy
aktív tag
Lehet ez is egyébként. Mondjuk én sem reseteltem a rendszert frissítés után, de megy a szolgáltatás!
-
Mr.Franczy
aktív tag
Ez érdekes.
Én a múlt héten, medencében úsztattam, fotóztam vele! Kb. 30-40 percig volt ez az üzenet, utána magától megszünt, azóta is gond nélkül működik a telefon! -
Mr.Franczy
aktív tag
Még mindig patent ez a készülék! A lassulás, nem eget rengető, nekem csak az "eltűnt" kijelzőidő hiányzik!
-
Mr.Franczy
aktív tag
A lassuláson, túlteszi magát, 1-2 nap! De az üzemidő, nálam gyér lett, egy jó óra hiányzik!
Persze, lehet csak nálam áll fent, eme hiba!
Nem volt gyári vissza, mert eddig sosem volt ilyen gondom!Telenyomor.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Nah, végre megjött telenyomorra is a pite!
-
Mr.Franczy
aktív tag
Én kimondottan szeretem, hogy van súlya a telefonnak Ízlések és rokonok, azért szerencsére van választék, mindenki meg tudja találni a számára megfelelő telefont, még akkor is, ha ez néha, nem is egyszerű feladat! 😁
-
Mr.Franczy
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor gyűröm tovább, volte nélkül! Eddig meg vagyok elégedve az eszközzel! 😁
-
Mr.Franczy
aktív tag
Elnézést, nem fogalmaztam érthetően, telenoros a telefon, s nincs benne volte lehetőség! Az előző P9-ben, benne volt, nem kellett kérnem! Az egyes slotban van a sim! Hmm, érdekes, na majd csak megjelenik...... vagy nem!
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a aki telenyomoros, annak van Volte opciója? Nekem gyári rendszerrel, nincs!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest