Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
kenwood #1902 üzenetére
Maradjunk annyiba ,hogy picit jobban belellatok a mobilos vilagba mint az atlag user. 12 eve arulok telefonokat, jelenleg tobb mint 300 fele telefont arulunk, es az osszes nagyobb ceg kepviselojevel talalkozok,beszelek nap mint nap. En azt mondom egy telefonra,hogy jo akkor az jo.
Es amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten.
-
punky10
addikt
válasz
kenwood #1907 üzenetére
Azért ilyen belépővel ne csodálkozz,hogy Veled foglalkoznak...
Ronda,tucatmobil kinézet...Ez ízlés kérdése,nekem se a formatervezés csúcsa,de rondának se tartom.Tucatmobil?Igen,elöl kijelző,hátul kamera,az oldalán pár gomb...Pont mint a többi készüléken...
Az pedig,hogy noname kínai gyártó telefonja,egy picit túlzás.
A súlya tényleg nagy,van benne anyag.
Ja,én nem vagyok elfogult,nincs,és valószínűleg nem is lesz ilyen telefonom,egy ismerősöm érdeklődött ,így kerültem ebbe a topicba.Szerencsére még azelőtt,hogy elolvastam volna a HSZ-ed,mert így az ajánlásomra megvette,és azóta is örömmel használja.
Pedig ha tudná,hogy csak egy felmatricázott noname kínai... -
Pano
addikt
válasz
kenwood #1891 üzenetére
Amikor neten, képeken nézegettem, nekem sem tetszett a telefon. Kifejezetten csúnyának találtam, de élőben teljesen más hatást keltett és megfogott.
A súlya az sajnos tényleg zavaró, de meg lehet szokni.A "kínai" jelző az erős túlzás, mert anyaghasználatra elég prémium és minőségi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest