Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Jó hír = DLC?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
a.sebi
őstag
válasz Bjørgersson #1 üzenetére
Igen, ugyabis a játékosok extra tartalmakat kapnak, uj pályákat, játék módokat, kb 1200 forintért...miért kell sirni minden dlc hirnél? Másfél doboz cigiert kapsz pár ora szorakozast....
Ne legyunk mar cigányok.. -
Bjørgersson
félisten
Talán mert a sok kis szar DLC-re a játék árát el kell költeni, ha plusz tartalmat akar az ember?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
AS
félisten
Nagyon örülök hogy jön végre egy új küldetés. Aki már végig vitte a játékot és klimaxolt mindent az nagyon örülni fog.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
a.sebi
őstag
válasz Bjørgersson #3 üzenetére
Basszus, es akkor mi van ha 12 helyett 15 lenne a game akkor is nyekeregnél? Fejlesztik a játékot..mit gondoltál hogy ingyen adják? Amugy nem kell megvenni...
De ilyen a magyar... ingyen kell minden...
-
Bjørgersson
félisten
Feltettem egy kérdést egyből cigány vagyok meg nyekergek. Kicsit vegyél vissza az arcodból.
De ilyen a magyar.. mindig kurva okos és mindig okosabb a másiknál.
-
alevan
őstag
Tévedsz. A legöbb játék képes dolcsikat lehúzni minden eszement karakterskinért, 1-2 új autóért, és olyan dolgokért amelyek benne vannak az alapjátékban (vagyis nem fejlesztettek semmit), csak fizetés után elérhető.
És igen. Ott van a Halo: Spartan Assault vagy a Game Dev Tycoon, vagy a Reaper mobil játékok W8-WP8-ra. Mindet egyszer vettem meg (talán 6-7 USD). Mostanában az első kettőt újra telepítettem, és meglepődtem, hogy a Halo-ban +5 küldi várt, a GDT peddig komoly ráncfelvarrást kapott. Mindezt ingyen. És bérmentve (és a GDT egy kétemberes indie fejlesztőcsapat készítette).
Továbbá ott van a Reaper, amit a Hexage készített. Olyan jó játék, hogy rögtön a prémium csomagot vettem meg (asszem 6 USD). És Facebookon a fejlesztők igérték, hogy jönnek ingyenes questek, továbbá tervben van multi is.
De ha átmegyünk konzol-PC-re, egyszerüen nem értem, hogy egyesek hogy képesek bizonyos DLCkért pénzt kiadni.
Az, hogy egy BF szintű játékot 4-5 multi térképpel indítanak, és további térképért fizetni kell majd (és nem a SP minőségére ment el a sok fejlesztési költség...). Ezt én lehúzásnak tartom.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
AS
félisten
Továbbra sem értitek, aki szeret egy játékot és várja hogy legyen valami + annak nem lehúzás . BF nél codnál is várják az emberek az új pályát mert régieket megunták, de játékot nem!
Most az jobb ha szeretsz egy játékot és nem kapsz megjelenés után soha semmit?Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
a.sebi
őstag
válasz Bjørgersson #6 üzenetére
Nem rad ertettem...általánosítok...
Mert folyamatosan mindenki nyekereg , akkor is ha 1 forint valami, már sírnak....
Nekem pl codhoz megvan a 4 dlc igy kerult a game kb 70 eroba es a multiba beletettem egy 120 orat...az orankent 150 ft.... Szerintem nem vészes...es jatszom 3 honapja...szerintem meg egy 120at biztos beleteszek...es utana megyek vissza bf 4 be.. -
törölt tag
"még ebben az évben érkezik a következő DLC is, a How the Saints Saved Christmas"
Ha ez tényleg arról fog szólni amire a címe utal, és az értelmetlen ökörségek mennyisége sem csökken a SR4-hez képest, akkor instant get. (A rendes content DLC-k már a 3-nál is ütöttek, többet röhögtem rajtuk kb., mint az alapjátékon, pedig az alap se volt normális.) -
tDr1v3r
veterán
Ennyi... de azért az árral el vannak szállva egyesek, pl. CoD Season Pass vagy BF Premium-ért sok a teljes játék ára, le kéne felezni vagy valami.
Mondjuk mindkettőnél sok plusz kontentot kap az ember... csak CoD-nál nem tolják annyian a DLC-ket PC-n.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L380 Yoga 27% ÁFA 13.3" HD i3-8130U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- iPad Air 4 LTE (SIM kártyás) Silver 64gb
- MSI MS16K2 Laptop i7-7.gen 16/1Tb
- Latitude 7440 27%14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer gép - Gigabyte B660M, Intel I5 12400, 16GB DDR4, RTX 3060 12 GB, 512GB M.2 SSD, Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest