Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"még ebben az évben érkezik a következő DLC is, a How the Saints Saved Christmas"
Ha ez tényleg arról fog szólni amire a címe utal, és az értelmetlen ökörségek mennyisége sem csökken a SR4-hez képest, akkor instant get.(A rendes content DLC-k már a 3-nál is ütöttek, többet röhögtem rajtuk kb., mint az alapjátékon, pedig az alap se volt normális.)
-
a.sebi
őstag
válasz
Bjørgersson #6 üzenetére
Nem rad ertettem...általánosítok...
Mert folyamatosan mindenki nyekereg , akkor is ha 1 forint valami, már sírnak....
Nekem pl codhoz megvan a 4 dlc igy kerult a game kb 70 eroba es a multiba beletettem egy 120 orat...az orankent 150 ft.... Szerintem nem vészes...es jatszom 3 honapja...szerintem meg egy 120at biztos beleteszek...es utana megyek vissza bf 4 be.. -
AS
félisten
Továbbra sem értitek, aki szeret egy játékot és várja hogy legyen valami + annak nem lehúzás . BF nél codnál is várják az emberek az új pályát mert régieket megunták, de játékot nem!
Most az jobb ha szeretsz egy játékot és nem kapsz megjelenés után soha semmit? -
alevan
őstag
Tévedsz. A legöbb játék képes dolcsikat lehúzni minden eszement karakterskinért, 1-2 új autóért, és olyan dolgokért amelyek benne vannak az alapjátékban (vagyis nem fejlesztettek semmit), csak fizetés után elérhető.
És igen. Ott van a Halo: Spartan Assault vagy a Game Dev Tycoon, vagy a Reaper mobil játékok W8-WP8-ra. Mindet egyszer vettem meg (talán 6-7 USD). Mostanában az első kettőt újra telepítettem, és meglepődtem, hogy a Halo-ban +5 küldi várt, a GDT peddig komoly ráncfelvarrást kapott. Mindezt ingyen. És bérmentve (és a GDT egy kétemberes indie fejlesztőcsapat készítette).
Továbbá ott van a Reaper, amit a Hexage készített. Olyan jó játék, hogy rögtön a prémium csomagot vettem meg (asszem 6 USD). És Facebookon a fejlesztők igérték, hogy jönnek ingyenes questek, továbbá tervben van multi is.
De ha átmegyünk konzol-PC-re, egyszerüen nem értem, hogy egyesek hogy képesek bizonyos DLCkért pénzt kiadni.
Az, hogy egy BF szintű játékot 4-5 multi térképpel indítanak, és további térképért fizetni kell majd (és nem a SP minőségére ment el a sok fejlesztési költség...). Ezt én lehúzásnak tartom.
-
a.sebi
őstag
válasz
Bjørgersson #3 üzenetére
Basszus, es akkor mi van ha 12 helyett 15 lenne a game akkor is nyekeregnél? Fejlesztik a játékot..mit gondoltál hogy ingyen adják? Amugy nem kell megvenni...
De ilyen a magyar... ingyen kell minden...
-
AS
félisten
Nagyon örülök hogy jön végre egy új küldetés. Aki már végig vitte a játékot és klimaxolt mindent az nagyon örülni fog.
-
a.sebi
őstag
válasz
Bjørgersson #1 üzenetére
Igen, ugyabis a játékosok extra tartalmakat kapnak, uj pályákat, játék módokat, kb 1200 forintért...miért kell sirni minden dlc hirnél? Másfél doboz cigiert kapsz pár ora szorakozast....
Ne legyunk mar cigányok.. -
Bjørgersson
félisten
Jó hír = DLC?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Még ebben a hónapban megjelenik a Saints Row 4 DLC.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Bomba ár! HP Zbook 17 G5 - i7-8850H I 32GB I 512SSD I Nvidia P3200 6GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest