Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
tetszik a tokja
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
mpierre
veterán
2008-s. Akkori mércével nézd...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Ramoss
tag
Képek alapján a fű szép ,de több jó érvem nincs erre a játékra.
Ramoss felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Ramoss
tag
A grafika nem annyira szép vagy csak nekem nem tetszik?
Ramoss felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
törölt tag
válasz #65675776 #29 üzenetére
S1-ben egy idő után- olyan hatvanas szinttől lett gáz, hogy nem volt ellenfelem sehol, max a sárkányok. Beálltam a tömeg közepébe és nyilaztam. Pedig csak valami két százalék vampiric volt a fegyveren. Igaz a mindenféle módosítok nem fértek ki a klasszikus képernyőn szélen apró betűvel sem a cuccaimra összeszedve...
-
törölt tag
Az x64-nek nem csak a nagyobb megcímezhető memóriatartomány az előnye. Egyébként HL2 és FC esetén is leginkább a részletesség növelésére használták a 64 bites kódot.
Most már viszont fel kell rakni nekem is ezt a játékot. Itt van az alap már egy ideje, csak kipróbálni nem próbáltam még.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #65675776 #40 üzenetére
gondolom nem volt rá szükség. EP2 800 mega fölé nem ment foglalásban, a textúrái se voltak akkorák, mint a memóriaproblémákkal küzdő (Crysis, Stalker SoC, Far Cry 2 mind érintett volt) kortársaknak.
persze lett egy mod, amivel kissé megemelkedett a gépigénye is, de az más tészta. crysist meg mostanában tolom ki megint, ahhoz képest, hogy négy éves, eszméletlenül gyönyörű (meg megeszik 1.7giga vramot, ha van miből, de ez egy másik dolog).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #65675776 #37 üzenetére
igen, viszont hl2nél csak modoknál kellett a 64es exe (EP2nek is elég picit textúrái voltak kortársakhoz képest, hl2 meg még a northwood/prescott érában jött ki, p3mason gef440el futott).
rossz véleményem nincs, max arról, hogy ha tudják, hogy memleakes a program, de mint az állat, akkor miért nem adnak ki egy largeaddressawares exét is. oké, nem tudják rendberakni a kódot, mert akármi, de legalább akkor adjanak rá esélyt, hogy lehessen használni.
-
3.Aragorn
addikt
A trailer alapján komolytalan ez a világ... ahol játszódik.
-
törölt tag
A HL2 és a FC x64 binárisa viszont teljesen jól működik. Már megint a játék"fejlesztők" lustasága, és többnyire igénytelensége miatt alakul ki valamiről rossz vélemény. Egyébként ha nem képesek normálisan megírni, akkor inkább ne is adják ki. A 32 bites is használható.
dilipok: Visszamehetsz akár 40. szintűként is a legelső helyszínre, és irthatod a lvl1 egységeket Sacred-ben.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #65675776 #29 üzenetére
a kérdést inkább úgy kéne felrakni, hogy a játékok hány százalékának van 64bites binárisa, ami a gyakorlatban pillanatok alatt kieszi magát a memtérből?
crysisnél megvolt ez a hiba, nagyon hamar kapott 64bites binárist (video memből is megzabál 1.6-1.7gigát). supreme commandernél 20x20as pályákon, 3 aival már kilépkedett, a forged alliancevel kapott 64bites binárist. stalker CoPnek szintén van 64bites binárisa. a sacred2nek nincs, pedig kellene.
szintkezelés: úgy van megoldva, viszont minden area kapott egy minLVL és maxLVLt.
-
Tirexi
addikt
Ezt a játékot annó 2x-el toltam ki Szeráf-al és ennek tiszteletére meg is vettem a CE verziót is meg a sima verziót is dobozosan.
Kár hogy a CE nem volt magyar feliratos.Király az írás.
szerk.:
Argos:
Nem egyszerre csak előbb kijött a sima azt megvettem mert Magyar volt a szöveg aztán megjelent a MediaMarkt-ban a CE és hát kellett a HD textúra cucc a CE-ből.
Csak aztán kiderült, hogy a CE textúra cucc nem volt kompatibilis a Magyar nyelvű verzióval.[ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
Fain kis bemutató, ügyes munka, szép, nagy felbontású képek! Grat!
Meghoztad a kedvem ezekben az ínséges - "D3 várós" - időkben, egy kis búfelejtő kaszaboláshoz.Vadászni kell valahonnan egyet. Utána meg már csak imádkozni, h. menjen rendesen win7 x64 alatt..
szerk.:
Tirexi: De, eccerre[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
nuke7
veterán
-
dilipok
veterán
-
törölt tag
A játékok hány százalékának van natív x64 binárisa?
Hol lehet az I&B-ot beszerezni egyáltalán? Szinte sehol sem látom.
Egyébként miért nem tudták megoldani a szintkezelést úgy, mint a Sacred-ben? Minden területre belépéskor határozódott meg az ellenfelek szintje a sajátunkhoz viszonyítva, nem volt előre definiálva sehol.
-
Ilsyde
őstag
Nekem is nagyon bejott anno az elso rész. Óriási játék (terjedelemre ) és a grafikája is kellemes volt.
Második rész meh.
-
persil
nagyúr
válasz #06658560 #26 üzenetére
Ugyanígy vagyok. Az elsővel rengeteget játszottam, már már diablo 2 szinten volt nálam, így nagyon vártam a második részt.
De valahogy - főleg a kamera miatt - egyszerűen nem hozta a kötelezőt. Szép is, jó is, de valami nem...
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
törölt tag
Nekem az első rész nagyon szimpatikus volt teljes gold verzióban, ennek a kamerakezelése nagyon nem volt szimpatikus.
-
Vistaboy
veterán
Na, örömmel jelenthetem, hogy az ALT-TAB megoldás nálam bevált. Eddig legalábbis tudtam majdnem három órán át úgy játszani vele, hogy 20-30 percenként nyomtam egy ALT-TAB-ot, majd 5-10 mp után visszakapcsoltam.
Úgyhogy akinek sűrűn kilép, az próbálja meg így.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Sonja
nagyúr
Én az alapjátékot nem tudtam eladni, pedig relatív olcsón hírdettem itt az aprón.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
dilipok
veterán
válasz MrTwister #20 üzenetére
kedvet kaptam beszerezni, ezert meg is rendeltem, de gold-ot nem talaltam, csak kulon alap+kieg verziot. Igy 20 font volt, ami annyira nem veszes szvsz. Remelem menni fog a 64bites W7en...
Mondjuk ezt tuti raprobalom: Community patch
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
MrTwister
őstag
Tudtok valami ilyen jó kis akciót mostanság? 2000-t nekem is megérne a gold, akár digital downloadban is!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
mpierre
veterán
Jó volt olvasni. Régi, de jó játék, korrekt grafikával. Sajnos az I&B kieg kimarad, mert magyarra nem megy fel.
Érdekes ez a 1/2- 1 óra "limit". Nem találkoztam vele.
Magyar feliratos alapjáték 2.40 peccsel (ebben van a fizika), fizikával egy i7920-n 4850-el + 9800GT, majd 980-n 6950-el + GTS450 nem soha gondom. 2-3 óra simán összejött akadás és fagyás nélkül w7 ultimate 64bit-n.vhunor: Kell hozzá az alapjáték, de abból is az angol. A lokalizált verziókra nem megy fel az I&B. (Talán németre.)
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Djuree
félisten
de a jogok biztos átkerültek valakihez, ahogy a fejlesztők többsége is, ez így szokott menni.
amúgy látjátok, bedőlt, mert nem adtak ki patchet hogy menjen win7-en[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
hihetetlenek ezek. ennyi idő után nem voltak képesek egy patchet kiadni rá. ezer éves játékokra dobnak ki patchet, steam-en veszem meg őket, megy mind win7-en mint a kisangyal. akkor ez miért nem?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tdd587
őstag
Jó volt ez a játék anno, csak annyira, de annyira könnyű volt, hogy a 0 kihívás miatt szétuntam magamat rajta. Azért az első részben odaálltam egy sárkányhoz és majdnem azonnal meghaltam. Na itt a főellenfelek sem tudták megütni a varázslómat... ja és nyomtam egy tűzlabdát egy tűzelementálra és hatott. Kár érte... 100 órát raktam bele végül, mert elég sokfelé lehet bolyongani benne. Az első minden szempontból jobb volt szerintem.
Persze őrülten bugos volt mind a kettő a megjelenéskor, ilyen alpha verzió kb. Gondolom mára ez elmúlt többé-kevésbé.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Djuree
félisten
akkor ezzel egyedül vagy. mert már vagy 3-4 fórumon kérdeztem anno, hogy tudom elindítani win7-en, és nem tudtak segíteni, senkinél sem megy. pár embernél segít a kompatibilitás, 10-ből 1-nek, nálam pölö nem segített semmilyen kompatibilitás. a patchekkel is szarakodtam, csak 1-et tettem fel, csak az utolsót stb. minden kombinációt próbáltam, semmi.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
win7 x64el gond nélkül ment nekem.
kiegészítések: fél-egy óra játék alatt általában még nem lehet kiléptetni, hacsak nem az ember-elf-sivatag-mocsár-wasteland-dryad-dzsungel-wasteland körökben ugrál az ember a waypontok között.
a linkelt térkép még a régi, pre ice and blood. wastelands és az alagútrendszerek sincsenek rajta.
elite pakkal beállítás és gépfüggően olyan fél órát bírt (multigpunál physiXel netem láttam 15percet is), ez very high beállításokkal lényegesen hosszabb, akár több óra is lehet. más kérdés, hogy fórumokon láttam 40perc-1 órát is, szóval eléggé gépfüggő.
kilépni egyébként nem feltétlenül kell, van egy konzolparancs "Sys Flush", illetve elvileg alt+tab hatására is frissít forrás. eltart kis ideig, de gyorsabb, mint mentés+visszatöltés.
AA egyébként szerintem a fű miatt ennek a játéknak pont kell, bár kétszeres elég.
új helyszínek érdekesek, új quest sorozatok jók. főellenfelek új képességeket is kaptak. a phoenix elég kemény lett.
az elite mód új kariknál jó, firesorcnak/bfg serának szerintem mindkenképpen érdemes azt indítani, jobban jár az ember cooldownok szempontjából.
tesztért köszi
jenő45: ice and blood automatán felrakja az utolsó patchet
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
Ez jó kis game volt, volt egy egyedi hangulata. Az OST ami még jó volt, tartalmaz pár kellemes aláfestő zenét. [link] [link]
Az élsimítás meg erősen hazavágja a teljesítményt, anno HD4850-en is kikapcsoltam.
Köszi a cikket, lehet előveszem ismét. (Physx-et is meg kellene lesni vele)
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
jenő45
tag
nekem tökéletessen megy max grafikával az alapjátékhoz a legutolsó patchet nem szabad feltelepiteni valószinüleg az hibás mert akkor következik be a körülbellül 25 percenkénti hibás
amugy neked nincs full graffon XD physx valahogy nincs bepipálva valósuinüleg utánna örülnél a 20 as fps ek isXD
-
Sanchez638
addikt
Nekem csak az nem teccet, hogy ezt múltiba jó játszani(és nem nagyon van ismerös aki ezzel nyomulna, vagy a nagy gépigény miatt vagy mert kegyetlen nagy a játék ), első rész meg van gold-ba, az egész jó volt
Számom az adatlapomon.
-
Djuree
félisten
win7-en lehetséges elindítani? mert az alap sacred2 sehogy nem megy.
-
B4nd1t4
tag
A játék jó... Lenne...
Én is kipróbáltam, még anno az alap verziót de nem volt türelmem végigjátszani... Azaz ez így nem teljesen igaz, mindig amikor játszottam vele, a hibák/ kifagyások/kilépések elvették tőle a kedvem... Ahogy írtad: "Ajánlott egyszerre maximum fél-egy órát játszani, elmenteni és kilépni, majd később ismét elindítani." Ez nálam nem jött be, volt hogy 10 percenként kellett újra indítani... Kár érte, nagyon...Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest