- PlayStation 5
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
- Starfield
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- EA Sports WRC '23
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Hmm...
Ez a stuff nagyon ott a szeren.(#4) atike: A konzol árát pörgesd a gépedbe, fejlesztés gyanánt.
-
szupermacs
veterán
válasz DeathAdder #15 üzenetére
Ki kell próbálnom, érdekesnek tűnik a sztori. Köszi!
-
DeathAdder
veterán
válasz szupermacs #13 üzenetére
Tök lényegtelen volt a jelen Unity és Syndicateben is, de akkor most leírom.
Unity dióhéjban annyi hogy valami Bishop nevű assassin irányítónak dolgozunk és kémkedünk az Abstergo Helix szervereiben, amit sikeresen feltörtünk. Az Abstergo keres egy bölcset (vagy jövendőmondó vagy miajóélet az) akinek maradványait mi Arnóval próbáljuk megtalálni még az Abstergo előtt, ugyanis azt feltételezik hogy Arnónak köze van a bölcs halálához, ezért irány a francia forradalom.
Játékot megszakítva néha portálokon át kell mennünk másik Helix szerverre, hogy az Abstergo vírusírtója nehogy ránktaláljon, így nagyon röviden belekóstolunk az 1394-es középkorba, az 1900-as évek legelejébe, vagy 1944 Párizsába. Itt vannak feladatok hogy olyan beavatottakon segítsünk mint amilyenek mi vagyunk, és akik a szerver fogságba estek, mert tudtak átlépni a portálon...
Végül amikor kiderül ki a bölcs, azt is megtudjuk, hogy maradványait a Párizs alatti katakombákba helyezték többezer többi csont közé, így kb teljesen értelmetlen volt az egész próbálkozás.Syndicate is csak egy fokkal bonyolultabb.
Ott is Bishop utasításait követjük, mert az assassinok tudomására jutott hogy Londonban van egy Éden-ereklye aminek nyomára akadtak a templomosok, és meg akarjuk akadályozni hogy az ő kezükbe kerüljön.
Itt már Shaun és Rebecca is megjelenik a jelenkorban, akik a templomosok után kémkednek, de valami balul sül el, ezért kénytelenek vagyunk szinkronizálni a Fry ikrek emlékeit a Viktória-kori Londonban, és találni valamit amivel a templomosok elé vághatunk.
Amikor a játék végén megtudjuk hol az Ereklye, elindul érte Shaun és Rebecca, de akkor már megelőzték őket a templomosok, akik leszállították az Ereklyét egy Dr. Gramática nevű alaknak, aki emberi klónokat hoz létre, és célja hogy újrateremtse Junót, és ahhoz arra az Éden-darabra van szüksége.Syndicate-ben az I. világháborús szálnál lép velünk kapcsolatba Juno, de sok újat ott sem tudunk meg, inkább csak az első civilizációról beszél ha jól rémlik
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz szupermacs #13 üzenetére
Engem is érdekel, hogy itt hogy akarják beleszőni az éden almája dolgot. Mert ha van egy cseppnyi eszük és értelmes emberi lények, akkor beleveszik! Ha nem, akkor megint csak elmehetnek a francba.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
szupermacs
veterán
válasz Bad Pritt #11 üzenetére
BF jelenkori sztorija nekem egyáltalán nem volt egyértelmű, nem sokat értettem belőle. Rogue volt az utolsó amivel toltam, abban mintha nem is lett volna jelenkor (nem vittem végig). Unity és Syndicate mennyire folytatja a BF jelenét?
Egyébként a 3-ig volt szerintem élvezhető a sorozat, nagyon érdekelt Desmond története. Sajnálom, hogy az elsőben kevés volt belőle. Unalmas volt a labor 2 szobájában mászkálni. -
Fred23
nagyúr
Év játéka lesz nálam, ez már biztos.
-
DigitXT
nagyúr
Hangulatos. Kérdés, hogy játszható-e úgy is, hogy utoljára az AC3 volt meg?
(Mivel ilyen eredetsztorinak hangzik, ezért elvileg nem kéne, hogy gond legyen.) -
core i7
addikt
Magam részéről ez lesz a legjobb Egyiptomot számomra Vonzóbb mint a reneszánsz stb Jól eltalálták. Következő rész játszódhatna a Magyar török hódoltság idején akár
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
Az a hatalmas tengerből előbukkanó lény remélem nem komoly benne.
-
Gery9112
őstag
Ismerős, bár ez az érzés nekem csak a Syndicate-nél volt meg. A Unityt 10 perc után hagytam. Valamiért viszont a Black Flag-et és az Ezio Collectiont nem tudom megunni....reneszánsz Itália nagyon megfogott és a Revelations is korrekt zárása volt az Ezio trilógiának. Az Origins ezt nem fogja tudni nálam überelni de ettől még minden esélye megvan, hogy egy kiemelkedő AC játékot kapjunk.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
atike
nagyúr
Kel egy konzol, kell egy konzol, kell egy konzol...
Hmm. Egyre komolyabban érik a döntés...
-
Bad Pritt
félisten
Az a baj, hogy nincs most sok időm játszani, el fogok vele szöntyörögni egy darabig.
Meg amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy az AC-k általában az elején csapnak oda igazán, aztán mikor már az egész világban járkálhatsz, akkor érezhetően megcsappant a készítők kreativitása és jön a jól ismert open world repetitív játékmenet. Ez volt a 3, Black Flag, Unity, Syndicate-ben is, szóval itt is olyan 20 óra környékén lesz majd érdemes végső véleményt mondani szerintem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Nem szabad megvenni, nem szabad megvenni, nem szabad megvenni...
Thank you for your purchase from PlayStation®Store.
Oooooh boy....
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest