Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz Fittipaldi72 #30 üzenetére
Szia!
Vannak platformok itt-ott, ahol lehet kérni rekeszeket, ládákat, egyebeket, na ott vannak a pótkocsik, nyergesvontatókhoz a felépítmények is. Ott kérsz egy olyat (odagyalogolsz a konzolhoz) és kapsz. Azon a pályán, ahol a két kocsiszín mögött van a daru, ott a daru alatt van a platform.
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Foxconn
csendes tag
válasz Fittipaldi72 #27 üzenetére
Köszi!
Most már csak annyi a problem, hogy nekem a 0.34-es verzió van meg, ebben viszont csak egy pályán hajlandó beadni a választható járműveket. (vmi Trail azt hiszem) De itt olyan hülye helyre pakolja le őket, hogy egy-két repülővel esély sincs felszállni. Nem lehet pályánként járművet választani?
Bocs, a láma kérdéseimért
Üdv!
-
wolruf
őstag
válasz Fittipaldi72 #19 üzenetére
Nekem is tetszik, már egy pár hete vacakolgatok vele
Hol vannak hozzá (tényleg jó!) autók? Tudom, google meg minden, de ha valakinek van egy jól működő linkje, jól működő autókákkal, akkor jelezzeEgyébként régebben a terep2 (deformers ) utódja az Insane (na jó 1nsane) volt Az mekkora állatkodás volt
A Screamer 4X4 komolyabb terepjárós őrület volt (azt is megvettem eredetiben), jó szimulációval.(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Drift_Elek23
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest