Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz Döglött Róka #36 üzenetére
Nincs? Érdekes... Biztos a videok, meg a cikkek is mind koholmányok amiben adott fejlesztők nyilatkozzák a prezentált anyagokról, hogy ingame jelenetek, real time engine renderrel. Meg biztos azért volt az összes ilyen esetben jó nagy felháborodás, mert sosem hangzottak el ilyenek, érteeem... Ja, nem. Jó birkának lenni?
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Döglött Róka
veterán
Es most lealltok szavakon lovagolni? Igaza van, ilyen esetekben sosincs kint hogy ingame, max hogy alpha build. Amire kifejezetten emlekszem, hogy vallalja mar a legelso bemutaton, az a turn10 a forzaval.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
gabber01
addikt
válasz Döglött Róka #34 üzenetére
Sajnos nem egészen, olvasd el még egyszer. Szerinte egyéb downgradek nem is történtek más játékoknál, de ha mégis, az nem is az volt. Ez olyan, mint a fideszes "nemtandíj" és "nemmegszorítások".
-
gabber01
addikt
válasz #20844032 #32 üzenetére
Fura, régen több ilyet is láttam, de most is 1 perc alatt találtam egyet. Úgy látszik aranyhal memória nem csak a politikában van a kedves választópolgárok részéről.
Mellesleg mind a Watch Dogs, mind a FC3 esetében is (meg több másik játék esetében is) váltig állították, hogy márpedig nem lesz semmilyen downgrade, ez ilyen lesz, in-game engine jelenetek mind...ha ez nem színtiszta hazugság és a vásárlók megtévesztése, akkor bizony nem tudom hogy mi az.
De részemről befejeztem, teljesen nevetséges, blődségeket állítasz...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezeka prezentációk, amiket az e3-akon mutogatnak, szinte minden esetben kiderül, hogy kamu. És nem az ilyen ordítóan valósághoz közenincs prezik, mint a watchdogs, vagy a the division. Még a Killzone-ról is kiderült hogy kamu volt amit mutattak, pedig az csak apró részleteiben különbözik, deeee ezek ilyen formán sosem működtek. De ezek valójában nem átverések. Sosem állítják róluk, hogy ingame footage. Ezek koncepciók. Felfogható úgy is, hogy valami ilyesmit szeretnénk elétek tenni. Vagy sikerül vagy nem. Nem kell rohanni a bolba, és problem solved.
Node amikor kiadnak egy bétát, egy játszható demot, majd megjelenik valami egész más, valami NAGYON MÁS...na az kemény És itt ez történt. -
gabber01
addikt
válasz #20844032 #28 üzenetére
A lényegen nem változtat, hogy egyre több esetben verik át nem kicsit a zembereket. Egyébként meg nem tudhatod, hogy valójában működtek-e vagy sem (véleményem szerint igen).
Mondok azért még egy példát: Alien: Colonial Marines...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azok a kamuvideó kategória. Azok úgy sohasem léteztek.Prerendered álmok. Ezt írtam. Ez NEM AZ. Ez létezett működő kódként. Játszottak vele játékosok, stb. Működő motorokat pedig nem szoktak csak úgy csereberélgetni, pláne nem megjelenés előtt. Ez nem hogy nem trend, de ezen kívül egyetlen ilyen esetre sem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Döglött Róka
veterán
válasz #20844032 #23 üzenetére
Nem jon be ez a viktorianus cucc, beszukiti a helyszinek lehetoseget szerintem. Nameg szepen bemagyarazom magamnak, hogy nem kell mivel Xbox-os vagyok
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
törölt tag
válasz Döglött Róka #21 üzenetére
Parry/backstab itt is van, én ennek nem látom akadályát. Azt meg főleg nem értem, hogy ha kissé DS másolat, akkor miért inkább DS3 mint ami csak kissé az? Nekem meg inkább ez, mint DS3, deeee ahhoz ezen még bőnyállal csiszolni kell.
-
Döglött Róka
veterán
válasz #20844032 #20 üzenetére
En sem allitom hogy akkora baj lenne. De inkabb megvarok egy multiplatform DS3-at. Ez annyira nem fogott meg. Tul lassu a jatek ahhoz hogy daralj, ebben meg daralni kellene, hogy eletben maradj.
-
törölt tag
válasz Döglött Róka #18 üzenetére
Persze. Erre írtam, hogy a From sosem fog elszakadni ettől. 3 játékban nem ment, nem a negyedikre fog ez változni. Viszont az animációkra ez esetben ez pozitívum, hiszen azokkal sosem volt baj. Sőt.
-
törölt tag
Az is csak dsfix után volt használható (meg nem 30fps-es limites) kinézetben. Ráadásul a mocit a bétához képest az utolsó időszakban mégis visszatették a régire,
Képek
Szóval a From szoftveresen sosem állt a helyzet magaslatán, és nem meglepő módon a BB kapcsán sokat ez nem is változott. -
Döglött Róka
veterán
A DS-el semmi Cca 250 orat beleraktam, imadom, bar a legutobbi magic nerf kicsit fajt
Moby: A BB-nel meg az animaciok, a mozgas (meg a fegyverek moveset-je is), a fizika, de meg a tempo is detto ugyanaz. Kb olyan a viszonya, mint a Destiny lofegyverjatekanak (gunplay hehe) a Halo-hoz, sot meg annal is kisebb a kulonbseg. Szamomra ez egy atskinezett DS, pajzs nelkul. Nem hiszem, hogy az animaciot lecserelnek fel ev alatt.
[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
válasz Döglött Róka #6 üzenetére
DS2-vel mi baj volt ilyen téren?
AI-t fikázóknak meg: legyetek szívesek kérdezzetek már meg egy élőhalott, zombi, mutáns, mittudménmilyen agyatlan lényt, hogy mi a véleménye a húrelméletről!... Viccesek vagytok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Döglött Róka #14 üzenetére
Ez az alfa ahhoz azért nagyon kevés, hogy rá lehessen aggatni az átszkinezett DS-t. A trailerekben voltak érdekes dolgok, szóval lesz ebben még tartalom, DE az tény, hogy a From sosem fog elszakadni a DeS mechanikától.Szóval amiatt biztos nem, viszont a tartalom miatt érdemes lehet megvenni, csak nem ebben a prezentációban. Ez ebben a formában borzalmas.
-
Döglött Róka
veterán
Azert ez a lecsuszott viktorianus korszak sem kialt a vilagi gondolkodasu tabornokokert. Azert jo ez a sotet iranyvonal, mert termeszetesnek hat, hogy mindenki k hulye es izombol akar lenyomni
Moby: Nekem pont ezert nem fog hianyozni, ez egy atskinezett DS amibol kisporoltak a pajzsot., mivel legutobb katanaval vittem vegig a DS2-t pajzs nelkul ezert a jatekmeneti valtozasokat meg annyira se erzekelem, mint amennyira probaljak beallitani annak, a DS-t is lehet agresszivan jatszani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ugyanaz jött le belőle, mint eddig minden BB streamből:
- okádékszar a frém
- borzalmas ez a chromatic aberration effekt, szétcseszi a képminőséget
- bitre pontosan újrahasznosították a DS-ek hangjait (is)
- betonkemény artban
- a karik mozgása ultrajó
- fromosan telivan teknógyengeséggel: a ragdoll még mindig nevetséges, minden átlóg mindenen, stb.
Ha sikerül valamit gyógyítani a frémmel azonnali vétel lesz, de erre őket ismerve szinte semmi esély. Egyébként meg rohadjanak meg, hogy nem kaptam kódot -
saelin
veterán
válasz Döglött Róka #10 üzenetére
De valahogy a ds-nek jól állt az az ai a sok középkori zombie között. Itt olyan üres tőle az egész. Minek járnak csoportokban, ha úgysem tudnak együtt dolgozni? Fuck logic.
(#11) Dominó85
Rossz topicban jársz akkor.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Dominó85
addikt
válasz Döglött Róka #10 üzenetére
Köszi 2 perc után elegem lett a Dark Souls-ból...
* Péter - 06302461862 *
-
Döglött Róka
veterán
Ulj le Dark Souls-ozni kicsit, rajossz, hogy az ai sokadlagos tenyezo. Ebben a jatekban az ellenfelek legnagyobb fegyvere, hogy egyenranguak veled. Nagyjabol ugyanannyi HP-juk es sebzesuk van. Ha okosabbak lennenek es korbekeritenenek allandoan, nem lenne ertelme a jateknak
-
saelin
veterán
Tudjuk be az alfa stádiumnak, még bőven pakolhatnak bele contentet. De elsősorban az aival kezdjenek valamit, mert tök süket és vak egyszerre. Eddig a játékból csak a teaser-e tetszett. Remélem később megváltozik a véleményem.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Dominó85
addikt
Osztom a véleményt. Bugyuta Ai és elcsalom egyenként az ellenfeleket... Eh ez valami irtó xar játék lesz. Semmi izgalom nincs benne. Bár aki az Alfát tolta sem volt egy kimondottan gamer kategóriás valaki... Ritkán láttam valakit ilyen szarul játszani.
* Péter - 06302461862 *
-
trufa12
addikt
Borzasztó unalmasnak néz ki .
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
rodrigez
senior tag
Fúúúúú de irritáló volt végignézni. Rettentően utálom az olyan gameplay videókat, amikor a játékos csak időt húz és tötymörög. Miket csinált már? Egyet előre kettőt hátra. Néha meg 2 percig csak futkosott mint a mérgezett egér, mikor az ellen ott volt előtte. A végén is, ahelyett, hogy elállt volna harcolni a nagy monsztával, csak gyáván mérföldeket futott...
-
gabber01
addikt
Hát, nagyon remélem, hogy PC-re is érkezik valamikor.
-
hommeros
őstag
A rongybaba effekt elég jó.
Szerintem tuti vétel lesz, ha nem alakítanak addig valamit.Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Šolaire
veterán
Most már érdemes lesz beszereznem a ps4-et Boxon volt szerencsém a souls játékokhoz azóta se játszottam azokhoz fogható gammákkal. A stílus hasonlóan beteg és komor remélem nehézséggel sem spórolnak.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest