Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Nekem nagyon bejövős, hogy a játék sztoriját dolgozzák fel, ennyi gagyi CGI mellékág után.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
nanocry
tag
A Netflixes cuccnál erősen kooperált a Capcom, az nekem is jobban tetszett, mert sok Japán is résztvett benne. Itt ez nem igazán látszik meg, de viszont annyiból már jó irány, hogy ténylegesen a játék történetét vázolja fel, ahogy a Netflixes cucc is, ott a La Plauge (4) utáni történésbe enged egy betekintést.
[ Szerkesztve ]
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
mephi666
nagyúr
igazából az első film a házat meg a labort mutatja be... ami a játék első 2 része... utána a 2. film nemesis-ről szólt, kis kapoccsal az első filmhez: nekem is tetszett, pedig elég rossz kritikákat kapott ...főleg amikor nemesis beköszön a S.T.A.R.S.nak a 3. játék is erről szólt: futsz nemesis elől, akik néha beugrik hangulatot emelni, majd csak a végén tudtad lenyomni... ez a filmben is megvolt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
HELLAFLUSH
őstag
Sajnos az Uncharted film is erre a sorsra fog jutni a fos casting miatt.
-
Zsinder
aktív tag
Engem nem zavart a casting, de ez a trailer csak simán meh, mindegy hogyan néznek ki a szereplők...
-
Zsinder
aktív tag
Mindenkinek autocorrect van? Leon a neve
-
félisten
Ez szarabb mint az első Anderson film. Igaz annak folytatásainál csak jobb lehet.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Montanaxy
aktív tag
Inkább csináljanak egy jó cgi filmet.
-
addikt
Leo mi a fenéért néz úgy ki, mint Carlos? Clairhez is találhattak volna jobb színészt. A castingot elqúrták, nem kicsit, nagyon.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
mephi666
nagyúr
Leo gondolom túl "átlagos fehér ember", meg kellett helyette mutatni egy latinamerikait ...mai világban van már néhány ilyen kötelező elem... nekem csak az nem derült ki, hogy ki lesz a meleg karakter?
...durva, hogy már lassan 20 éves az első resi mozifilm ...és igazából az lett a legjobb szerintem az egész szériából... meg a 2. rész nemesis miatt ezzel a 2 filmmel jól összeszedték a játék első 3 részének eseményeit+helyszíneit (...a többi rész játékból és filmből is már felejthető)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
30z.Samu
félisten
A hangulat még oké, de a casting elég gyérre sikeredett. Claire-t konkrétan csak a kabátjáról ismertem fel. Aki meg Leo-t játssza, az inkább lehetne Carlos, mintsem Leo,. Moziban biztos nem nézem meg, ennél a Netflix-es animációs sorozat is jobb volt.
Sic Parvis Magna
-
Feverke
tag
"Sziauram, olcso Resident Evil film cim magyaritas erdekel?" Na ne vicceljunk mar
"In the grim darkness of the far future there is only WAR."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- ASUS ROG Ally
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest