Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Kipróbáltam tegnap a raid mode-t, hát elég fura, hogy az első fegyver sebez 100-at, a következő meg 1500-at.
A Slime draws near! Command?
-
Taranti
senior tag
ii
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
VictorHUN
aktív tag
"mazochistáknak az Invisible nevű ajánlott" Nem tudom ebben a játékban mégis mitől lenne valaki mazochista ha láthatatlan módban viszi végig? Mert semmi nehézség nincs benne, mert a partnered kijelöli neked az ellenfelet és mutatja egy jó darabig. Csöppet sem ugyan olyan mint a Resident Evil HDban.
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
Taposo
aktív tag
Akkor töröltem ki az egészet mikor úgy akartak még több órát bele erőltetni a játékba hogy ugyanazon pályát csoszogd végig még egyszer csak másik szereplővel...
A másik 75 pont !?!? Az eredeti Resi -re adtatok 80 pontot ! Hát hol van ez a borzalom attól ![ Szerkesztve ]
-
Rx
aktív tag
Az előző része nagyon nem tetszett, semmi RE hangulatom nem volt miközben játszottam. Ugyan ez volt az OR-nél is...
Tetszik, hogy van enne coop mód, de nem hiszem, hogy élvezetes lesz haverokak egy zseblámpával (téglával...stb.) hadonászni, nézelődni. Ebből a szempontból a RE5 és 6 nem volt rossz, de inkább az előbbi.
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
ldave
félisten
Az tuti, hogy a kampányban a lemezes verzióval együtt se lesz online coop? Első részt megvetten PSN-en, rég játszottam Resi-vel, nekem tetszett ez a pár órás kis epizód.
A Slime draws near! Command?
-
Bad Pritt
félisten
Claire és Moira fegyverek és helyismeret térnek magukhoz... kimaradt egy nélkül, első oldalon a Launch trailer linkje alatt.
Mivel a leglogikátlanabb döntés ilyen esetben kétségkívül az, hogy Barry a szörnyekkel telizsúfolt félelmetes börtönbe magával vigye a Natalia nevű, igen rejtélyes leányzót, természetesen ez történik meg.
Ezen felnevettem, tipikus Resident Evil. Majd egyben beszerzem szerintem, a Revelations kellemes meglepetést okozott, bár annyira nem voltam elájulva tőle. Gondolom az Op. Raccoon City és hatodik rész mellett tűnt jónak...
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest