Új hozzászólás Aktív témák
-
dorten
tag
Na látom jönnek a fanok és egyetértenek azzal, hogy nem lett túl jó (azok alapján amit persze eddig láttunk).
@Mr.Csizmás Tudod mi hiányzik ebből? Semmi magávalragadás. Raccoon City jó, szerettük a 3-ban, volt hangulata, remek soundtrack, stb. De nem kell annyira fényezni, ott a HL2 Ravenholm. Hogy eltalálták azt is hangulatilag! Nemtudom, hogy mai szemmel nézve sírjak, vagy nevessek amikor ezt megvettem anno 2990 Ft -ért.
-
ProEvoFan
nagyúr
Igen.Múltkor olvastam, hogy a japán fejlesztőket lekörözték a nyugati kollégák.Japánok szerint van mit tanulni a nyugati kollégáktól.Ez az ő véleményük saját magukról.Változik a világ.Régebben (PS1.-2. időkben-időkig) a Japán kultúra volt mérvadó a konzol játékoknál.Az Xbox óta ez megfordult.Például a Playstation és Playstation 2-n rogyásig voltak japán rpg-k.Mostanság teljesen kihaltak, nagyon kevés japcsi rpg játék van.A "nyugati" rpg a mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
havasa
aktív tag
válasz ProEvoFan #29 üzenetére
Nincs benne semmi furcsa, csak rajongója vagyok a sorozatnak, eddig majdnem minden részt megvettem, a konzolosokat is (kivéve a Wii-s részeket).
Ez szánalmas, ahogy az ötödik rész is volt, a CAPCOM már nem a japán, hanem az amerikai piacra csinálja a Biohazard játékokat. Szvsz a a hatodik résszel sem tesznek majd kivételt.Commodore 16 Hyper-V cluster
-
Janika!2
aktív tag
Háá' ez meg mi a bánat???Ez minden csak nem Resident Evil...
-
őstag
Nekem azt írja privát videó.WTF?
Semper fi!
-
mephi666
nagyúr
eddig ez a játék rajta volt az idei "bevásárlólistán", de most egy határozott mozdulattal ment nálam a kukába inkább megveszem majd helyett a code veronica hd-t
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ryder62
őstag
válasz Mr.Csizmás #25 üzenetére
Én már rég megszereztem minden acsit A legtöbbet a keep off the sand-al meg a lambda locatorral kellett molyolni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
exactly answer
csak a GG-vel megadta a Zombie Chopper achit (már az elejétől a garázsból gg-vel kellett indulni, és egészen amíg a túloldalt ki nem értél a vasútig)
vannak jóféle achik, pl. a Flush [link]
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
szilchi
őstag
Jaaaj,de rossz lett....
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Ryder62
őstag
válasz Mr.Csizmás #16 üzenetére
off: Ravenholm pont a gravigunnal volt élvezetes. Széjjel szaggatni a zombikat körfűrészlappal, nyam Meg persze a csapdákat felhasználni ellenük mint pl a pirítót meg a kocsit a fejre
-
bishoplogan
senior tag
Gears of War + Lost Planet jegyek
ez az első 10 perc alapján csalódás.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Scholes9
nagyúr
A 6 remélhetőleg mérföldekre lesz ettől
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
wikings2
őstag
Kövezzetek meg de nekem bejött.
Freedom Fighter feelingem támadt xDTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
havasa
aktív tag
Ez nem Resident Evil, hanem valami gagyi, akció 3rd person shooter, aki japán túlélő horrorral akar játszani, annak maradt a Silent Hill sorozat.
Lassan 12- lesz a Resi játékok ESRB besorolása, a CAPCOM meg húzza le magát a WC-n, hogy egy Hardcore Survival Horrorból, bládsztív edisön fospisztoly lövöldét csinált.
[ Szerkesztve ]
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
Misi 007
őstag
Ennek már csak a neve Resident Evil.
Gagyinder a köbön de hát ez kell a mai generációnak... -
dorten
tag
válasz Mr.Csizmás #11 üzenetére
Amit írtál -amiket egybe kéne gyúrni-, azzal totálisan egyetértek!
-
Polllen
nagyúr
Elég ratyinak tűnik... Mint valami ezer éves old school játék... Vicces mozgás és még viccesebb AI.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Apika
addikt
Elvesztette a varázsát...
-
dorten
tag
válasz Mr.Csizmás #3 üzenetére
+1
-
Kvelstadt
veterán
azér zombik lesznek benne vagy külső nézetes cod lett belőle?
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Mukorka
addikt
Ha belőnek egy szintet ( már megtették az u3 engine-el ) akkor nem kell butítaniuk és itt sem ez a baj. Ez a game egyszerűen csak egy erőltetett és élettelen játék a sok közül.
(#6) spacer: Hogy el lehessen adni. Nézd a CoD-ot, adnák ki Shout of Glory néven ugyanezt és a kutya nem venné még alátétnek sem.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
spacer
aktív tag
Nekem se tetszik. Miért kell ezt a stílust erőltetni? Vagy ha erőltetik miért a Resident Evil cím alatt teszik?
>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
Mukorka
addikt
Tényleg nem látom be hogy ezt mért adják ki... egyszerűen gagyi.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
dorten
tag
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
Nagyon látszanak az 5. rész vonásai...
-
Mr.Csizmás
titán
nem vagyok elragadtatva tőle.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák