Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
A Zero miért csak GC re jelent meg? -.-" anno ps2 höz kaptam videóteszt lemezt róla és akkor baromi nagy az a vonatos cucc hogy beszarás
Emulátorral még egy 4 magos gépen is problémás volt a játék szóval ez a rész kimaradt az életemből
Mellesleg mindörökké túlélők magazinjaTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
havasa
aktív tag
válasz Sirandrish #16 üzenetére
+1, a Resi 4 nagyon jó volt GC-n(a 4 és a Zero vettem GC-t ) 576 előtt ott álltam a megjelenés napján és vártam a nyitást.
A 4 volt az utolsó jó Resi játék, az 5 hiába nézett ki jól, még mindig nem játszottam ki, Afrikában nappal fekákat lődözni fejtörők nélkül, az nem Resident Evil.Commodore 16 Hyper-V cluster
-
Sirandrish
legenda
A Túlélő Horror jöhet..
A statikus kamera meg maradjon ahol van.
Úgy lőni a zombit autoaimmal hogy nem is látod az nem poénch003067 Szerintem mi nem ugyan arról beszélünk
Szerintem a 4 lehetett neked csúnya de mondom, az is max PC_n mert ott késett..konzolon 2005be brutál jól nézett kiAmúgy köszi, már vagy 2 hete megvan tán
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
A 4 is és az 5 is brutálisan jól nézett ki amikor megjelent.
A 4 főleg GC-n..
Mondjuk az igaz hogy a 4 PC-re ha jól tudom késett egy kicsit de a játék a megjelenésekor kegyetlenül jól nézett ki..Szerintem kevered valamivel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ch003067
addikt
válasz Sirandrish #13 üzenetére
Háth mert nem volt az ?
Sokkal többet is ki lehetne hozni ebből a játékból...
-
Sirandrish
legenda
-
ch003067
addikt
válasz Dr. Romano #5 üzenetére
+1
Amúgy meg a 8év az hogy jött ki ? eddig minden 1,5 -2 évente jött új resident... ( mondjuk olyanok is voltak...)
Ha már kijön, akkor remélem az irányítása, meg egyáltalán a graff-ja nem lesz olyan ocsmány, mint az előzőeknek...
-
Sirandrish
legenda
és a játék végülis egy fedett pályás sarokból pók kiharapás szimulátor lesz?
-
wikings2
őstag
Az mekkora poén xD Alien vs Ronaldinho xD
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
v!ct0y
veterán
Aliens vs Rohnaldinho? Az meg mi a tököm?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- CleaningKit, tisztítókészlet az okoseszközök billentyűzetéhez (7 az 1-ben), fejhallgatók és képernyő
- Blitzwolf BW-KC1 gyerek fényképezőgép Videókamera 1080P + 16GB micro SD ajándékba
- Bayan Audio Soundbook GO Aktív Bluetooth hangsugárzó / Bluetooth hangszóró
- BONTATLAN Sony Wireless Gold Headset
- Monarchy bőr női bordó retikül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest