Új hozzászólás Aktív témák
-
beluschi
tag
Én is egy újabb Homeworld játékban reménykedem, eddig minden része meg van és szerintem minden része nagyon jó lett, de nekem az első rész az etalon, az volt az első teljes játékom. A Homeworld 2 tényleg nehéz, de patch nélkül is végigvihető /muszály volt, mert a magyar verzióhoz - ami nekem van - nem volt javítás/.
Homeworld forever
-
R1200GS
aktív tag
Bízom benne, hogy Company of Heroes 2 lesz, Afrika helyszínnel, de örülnék Japánnak is, jó kis tengeri csatákkal.
Űrstratégiára nem igazán vágyom, amivel viszonylag sokat játszottam az az Imperium Galaktika 2 volt. -
butch3r
senior tag
válasz Eugene Roe #6 üzenetére
ismerem, jó játék, de hiányzik nekem belőle egy jó kis single kampány.
ollie: na azok felett elsiklottam, valamikor beszerzem és kipróbálom őket
-
ZSOOLT2
tag
válasz WayneGace #10 üzenetére
A Dawn of War: Retribution nemsokára megjelenik, és csak utána állnak neki a folytatásnak, amit ugyanaz a csapat készít, mint a korábbi Dow játékokat, legalábbis volt valamikor hír erről a Gamepodon.
Ahogy a Relices game-ek kijöttek, valszeg 2 külön fejlesztőcsoport dolgozik az RTS-eken, az egyikük a Dawn of War sorozaton, a másikuk a Company of Heroes-okon dolgozott, valószínűnek tűnik, hogy az utóbbi új játékát fogják bejelenteni augusztusban.
De biztosat majd csak akkor lehet tudni.
-
ZSOOLT2
tag
NAGYON régóta reménykedem egy új Homeworldben, vagy akár rebootban, egyike a legelső játékoknak, amivel játszottam, az első játék amit meg is vettem, és végig is vittem.
A Cataclysm is nagyon jó kis kiegészítő volt, nekem a folytatás is tetszett, patchelve már nem is volt olyan szívatós, hogy ne tudtam volna végigvinni.
Újabb CoH szerintem kevésbé valószínű, 2.VH-s divat már elmúlt, más hasonló kiterjedésű hadszíntér nem volt azóta, ahol ennyi tank, jármű, gyalogos csapott volna össze, max. Koreában, vagy az Öböl-háborúkban. Gondolom nem véletlenül lőtték le a Coh Onlinet sem.
A CoH Tales of Valor 2009 tavaszán jelent meg, az új játékukat nemsokkal utána kezdhették meg, akármit is jelentenek be, talán 1-1,5 év múlva már megjelenhet.
-
kapeti07
senior tag
Company Of Heroes-t várok én is. De nem szeretném, ha szakítanának a 2. VH-s hadszintérrel. Csak dolgozzák át egy kicsit grafikailag...
Xbox: kapeti
-
butch3r
senior tag
inkább homeworld folytatás. szerintem a kettő is jó volt, és nagy hiány van a minőségű űrstratégiából...
-
sirzollee
tag
Ha Relic én személy szerint a Company of Heroes folytatását várnám,mondjuk vietnámi helyszínnel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest