Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
A BF1el "csak" annyi a problémám, hogy a tényleg gyönyörű grafikát az I. vh-val próbálják meg eladni. Egy általános 4. osztályosnak van már annyi történelem ismerete és valóságérzékelése, hogy átérezze a játékban, hogy a Fokker DrI-nek az F35ös csak csókolomot köszönhetne, főleg annak tudatában, hogy menet közben is teljes generált elbír. (az összes többi járműre, fegyverre igaz) Nagyjából annyira illúzióromboló, mint a Primalban az MG42őt megszégyenítő sorozatlövő nehéznyílpuskaágyú. Persze szó se róla, szórakoztató agyatlan lövölde ez, de maga a kor csak háttér, a már nem túl trendi birodalmi űrgárdista stílusban még hihetőbb lenne, I vhban vicc.
-
B.Gaboo
tag
Az átlag userről beszéltem, aki csak látja az originben, hogy nagy hírverés mellett ezt is megkapta. Én is sok access játékot kipróbáltam, majd kb. 10 percet mentek (valamiért ilyen volt a bf1 trial is, nem jött be a hangulata, a hype miatt letöltöttem, így kb. 10 perc játék miatt viszont elvileg benne vagyok az EA csodás statisztikáiban pedig nem vettem meg a játékot és nem is tervezem )
Nyilván vannak végletek (nekem 270 órám van fifa 17 multiban kb) és persze van aki alapból elveti a sport játékokat (más pedig a világháborús dolgokat).
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
-
B.Gaboo
tag
Fifát meg berakták Access-be, így nyilván minden előfizető kipróbálja legalább 1x
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
-
wjbhbdux
veterán
PC-n kb. ugyanannyian játszanak vele mint a 4-el ennyivel a megjelenése után, csoda nem történt. Konzolon népszerűbb a korábbi részeknél de hát ott a rohamosan kihaló CoD meg HALO-tól azért jóval nagyobb tábort lehetett volna elhalászni.
[ Szerkesztve ]
/s
-
MATEO6600
őstag
Rekorder... de miben is?
Ugyanannyi idő alatt többen próbálták ki, mint az előző gameket.
=> pofádba volt nyomva az ingyenes próba originen keresztül... így aztán kurva nehéz rekordot döntögetni -
addikt
Jól sikerült a BF1, de van benne pár baromság, amit sosem fogok megérteni:
- repülök a repülővel/megyek a motorcsónakkal, kiugrok, aztán "Return to the combat area" és meghaltam. Ezt talán a legidegesítőbb.
- Az ellenfél bázisa persze olyan zónában van, hogy oda nem tudsz bemenni, mert akkor "Return to the combat area". A Cod-ban ez pl. nem így van, hanem szabadon mozoghatsz az egész pályán, szóval szerintem jobb.
- az új frissítés óta az "Airship"et már nem lehet AA turrettel kilőni, egyszerűen nem sebződik(talán csak akkor, ha igen közel van). Sőt, supporttal is lehetett aprítani a léghajót, most már hiába lövöd.
- a sniper képes akár a pálya másik végéből kilőni, ami azért messze van a valóságtól.
- A tank(!) vagy a fortress gun képes egy ágyúlövéssel kilőni a repülőgépet(ilyen a valóságban szintén nincsen)
- valakire kb. 2 méterről telibe ellövök egy egész tár automatico-t, s semmi baja nem lesz. Ő meg egy lövéssel lelő.Múltkor este ilyenek végett már úgy tele lett a hócipőm vele, hogy inkább abbahagytam.
A frissitésekkel fogják elrontani ezt a játékot...inkább hagyták volna úgy, ahogy a patch előtt volt.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
arpii
tag
Jó a megfogalmazás a BF1-nél: "19 millió játékos próbálta ki eddig"
Ebből 22 milliónak porosodik az accountján a tizenezres játék, mivel 2-3 hét alatt dög unalommá vált.A szép grafika nem minden...
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Nem hittem volna, hogy pont az első világháborús lesz a legnépszerűbb.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
olbaidhun
őstag
-
addikt
Úgy látszik tényleg van potenciál az fps-ek világháborúhoz való visszatérésében.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
electrodoki
aktív tag
Azt tegyük hozzá, hogy a BF1 igen jól sikerült...
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
mad1
veterán
EA orulhet...
Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- MárkaLánc
- Autós topik
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest