- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Jaja..meg azt a data filet..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
Most néztem, hogy nekem azt írja, hogy:
Az online funkció nem lesz elérhető 2014.03.25 ig.... :S Ezt nem vágom
meg valami kódot: 10055iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
Másnál is csinál olyat , hogy nem csatlakozik a nethz? Nekem sem wifin, sem pedig mobilneten nem megy, nem tudok menteni sem... :S Elég bosszantó. Kb. 3 -4 napja kezdte le csinálni, addig nem volt vele semmi gond..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
válasz k78chriss #98 üzenetére
A játék mappáján belül, a doc mappát másoljátok ki egy az egyben, mejd tegyétek át egy másik telóra amin éppen nincs semmilyen fontos mentés a játékkal kapcsolatban. ( ezzel lehet tesztelni , hogy jó-e amit mondtam vagy sem. )Mikor átmásoljátok mindent felülírni, és elvileg jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Na van egy megoldás a laggok csökkentésére esetleges megszüntetésére.
Amikor elindítod a játékot csatlakozni akar wifihez és/vagy 3g - hez. Itt lépj be a wifi kapcsolatba amit ő felajánl, de ne kapcsold be a wifit, és a 3g-t pedig offold. Aztán nyomsz egy visszagombot és már tölt is a game. Így érezhetően megszűnik a lagg, amit valószínűleg az online eredmények folyamatos lekérdezése okoz. Amikor sok autó van a pályán érezhetően szépen szalad a játék. Remélem tudtam vele segíteni.[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Igen vannak benne, bár nálam szebb a kép, mint za amit belinkeltél . Asszonynak I4 e van és nála elég szépen fut, bár ott is van 1-2 lagg... De hátha lesz javítás .
-
plejik
addikt
S3 - on laggol sajnos.... ez nagyon kellemetlen pedig nagyon vártam. Remélem hamarosan jön valami javítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Futás, futópályák
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest