Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz DigitXT #8939 üzenetére
Na akkor egy kicsit a csapatversenyekről, meg az abból kinyerhető aranyakról.
Nem feltétlen kell napi több órát menni, speed record-nál elég a legjobb időt betolni, amit tudsz...
Ez Regerával 458 körül van valahol. Nagyon nehéz, szerencse is kell hozzá, de nekem is összejött 455.96, pedig sose voltam jó ebben. Először tablettel próbáltam, ott pár próba után lett 452.8, majd átvittem az eredményt egy másik csapatba, de elrontottam, így javítottam, és immár a telefonnal mentem egy jobb időt! Ezt végül nem a 60R3-ba vittem, hanem a 60RR-be, ugyanis itt is van egy sorrend. A 60R3 az első mindig, ide viszik a jobb eredményeket, ami a hétvégi speeden min 456 km/h volt. Én nem mentem ennyit, így csak a 60RR-be fértem be. Végül ez a csapat is "majdnem" befért a top100-ba, ami az arany jutalmat jelentette volna, konkrétan #115 lett, de csak azért, mert az utolsó két kolléga nem tudta a 450-et se túlszárnyalni. De nem baj, mert a 60R3 viszont #15 lett, ami 43 aranyat jelent egy játékosra vetítve. És át lehet járni a csapatok között, így ki tudod venni a nyereményt a másik csapatból. Egy Team Challange-nél csak egyszer, de jól jön, egész jól lehet trükközni vele. És az eredményeket is át lehet vinni egyik csapatból a másikba, ezért is vagyok ilyen F.SZ, P.NA, G.CI, S.GG nevű csapatokban, mert ha van időm és tudok menni valahol egy jó eredményt (speed, distance, stb.), akkor azt a nap végén átviszem oda, ahova éppen kell. Vittem már a 60R3-ba és 60RR-be is már és aranyat is nyertünk vele. Sőt, olyan is volt, hogy egy társunk egész nap nyomta az unassisted british autocross-t és egyedül befért top200-ba és nyert 520 aranyat, és mivel jó fej volt, megengedte, hogy ezt más is kivehesse másnap. Oda-vissza mennek ezek a barterek, akinek éppen van ideje, az tolja, máskor meg más tolja meg jobban, így megy ez a csapatverseny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest