Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lei559
tag
Nekem sajna ez a széria teljesen kimaradt. Én jobban örültem voltna egy jó öreg Bandicootnak vagy egy Syphon filternek. De így első ránézésre ez sem rossz.
-
Ps Vita
őstag
válasz unrealnoise #13 üzenetére
+1,ha még a ND csinálná,de így tényleg semmi értelme hápogni
-
unrealnoise
senior tag
Az Uncharted jönni fog, ha jönnie kell, de attól még nem kell itt a nyálad verni, mert neked nem a jön be valamilyen "fajta" játék. Pláne nem kéne szarozni. Inkább örülni kéne, hogy Playstation 3-ra idén meglepően sokféle kiváló exkluzív cím érkezik... Amelyből szinte mindenki megtalálja a magának valót. Én se megyek oda köpködni, ami nem az én világom...
Arról nem beszélve, hogy ennek a megjelenésnek semmi köze az Unchartedhez, amit gondolom tudsz, csak akkor kurvára nem értem minek keverek ide.
Ha pl nem szereted az autós játékokat, akkor minden GT6 hírnél is írd le, hogy "minek jön ez a fos, jönne inkább az uncharted!!"... jézusom...
[ Szerkesztve ]
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megmondtam vagy megmondtam?
Live-Die-Respawn
-
Bilux
veterán
válasz FuRiONight #3 üzenetére
Volt és tudom miről beszélek 100x inkább az Uncharted folytatása mint ez az idióta ugribugri.
Szóval inkább hagyjuk ki mit ismer és mit nem.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
james001
veterán
Ha "visszatérnek" a klasszikus R&C-hez akkor az király lesz,az utolsó All 4 One és Q-Force nem lett valami jó...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bilux
veterán
Mekeke, ekkora hírverést ezért a szarért
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDMI topic
- Magisk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest