Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
akkor msot ezt a bethesda adja ki vagy az ID
-
Archer
őstag
"Csak azért hasonlítgatni valamit valamihez mert az hamarabb megjelent! " - Most nem azért de mihez hasonlítsam? A Fallout 4-hez vagy akármihez ami még meg sem jelent? (mellesleg Fallout 3-nál erős túlzás a sikeres sztori). Azért nem a Rage találta fel a spanyolviaszt, hogy ne lenne rá hasonlító játék. Rage-et meg a Bordert is egy évben jelentették be, hogy jön ide a grafika váltás?
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Findzs
addikt
válasz - = Zk = - #38 üzenetére
jól beszélsz
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
- = Zk = -
félisten
-
Findzs
addikt
na ez jó lesz
a grafika szép bár engem nem érdekel sokkal kiábrándítóbb egy játékban ha a karakterek animációja gyenge és itt az animáció zseniális, ahogy a mutáns le szaltózik elénk az nagyon jó, és a videóból a játékmenet is szenzációs lesz
csak egy baj van vele:
sokára fog még megjelenniés szerintem a doom 3 és a quake 4 is jó volt
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
- = Zk = -
félisten
emlitettek valamit, hogy lesz demo?.. vagy nem is emlitették?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DeFranco
nagyúr
IMHO 1:1-ben Borderlands2. Éppen ezért tetszik, és éppen ezért meg is fogom venni, ha az ingerküszöböm alá akciózzák.
-
Inv1sus
addikt
1.) Oh, nekem nem az a bajom, hogy nem volt elég szörny. Nekem nem attól lesz izgalmas a játék, hogy minél többet kell lőnöm, hanem attól, hogy esetleg bele tudom élni magam, meg tudnak ijeszteni, érdekesek a pályák vagy van valami jó sztorija. Egyik se volt meg, max csak az ijesztgetés, kb 2., 3. pályáig.
És ha megnézem a videót, azt látom, hogy mindenhol ugyanaz a sivár környezet van, az autózgatás milliószor bevágják, mint ha valami fantasztikus versenyjátékról lenne szó, mutogatnak karaktereket élethű grafikával, csak ezek a karakterek is annyira hasonlítanak egymásra meg a doom illetve quake 4 karakterekre, hogy az ásítás kerülget.
A történet meg. váó. Ezt ők találták ki egyedül? Asszem nem...2.) Végig gondoltam és számomra ezek a címek nem izgik. Régen azok voltak, de most már nem.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Silenzio
addikt
1. Nem voltak azok rossz játékok. A Quake 4 kicsit lapos, de a Doom 3-ra maximum a Gyapjúszemű Józsik fintoroghatnak, akik szerint egy játékba 100000 szörny kell meg nonstop eksön. Megsúgok neked egy titkot: nem kell.
2. És ez a lényegre törőbb. Mégis mi a faxmodemmel reklámozzák? A Dangerous Dave-vel vagy a Commander Keennel? Gondold végig, kérlek.
FefeeX: Már meglévő? Hol?
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Enton
addikt
CSak azt az egyet nem értem hogy igazából mind a kettő két külön "faj" ehezz képest.
Fallout: évek óta működő jó RPG sikeres sztorival.
Borderlands: Cell Shaded grafika RŐG alapok, nem karaterfejlődés hanem fegyver tuning. Zárójelben: (a Rage hamarabb napvilágot látott elgondolás, mintsem még a borderlands-ot valaki kitalálta volna hogy legyen inkább cell shaded grafikás)
Csak azért hasonlítgatni valamit valamihez mert az hamarabb megjelent!
A DNF-hez inkább ne is szóljunk akkor.
Mindhárom játék a maga nemében királyság. Fallout stori, Borderlands remek fejlődési rendszer uncsi küldetések, Rage grafika(és remélhetőleg minden más)."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
FefeeX
veterán
És ez mennyiben lesz más, mint a már meglévő, iphone/ipad verzió? Mármint történetben, mert nyilván grafikában PC-n jobban néz majd ki (mondjuk iKütyün sem csúnya, kíváncsi leszek, összességében hol lesz nagyobb siker )
-
Archer
őstag
Félek, hogy a Borderlands meg Fallout után már nem lesz akkora durranás, számomra legalább is. Grafika teljesen ok, nem azon fog múlni. Az id megmutatja a sok DX128 huszár stúdiónak, hogy azért még nem felejtettek el motort írni. Bár hiába dolgoznak egy motoron rengeteg időt, ha a kutyának sem kell (Tech 4).
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
robotjatek
tag
Eddig nem igazán érdekelt, de most már azt mondom must have darab. Imádom a postapokaliptikus cuccokat, szóval jöhet
-
- = Zk = -
félisten
-
F34R
nagyúr
Hát meg kell hagyni lesz hangulata
-
Enton
addikt
Bocsánat de én ennek csak örülnék.
(#20) - = Zk = -:
Biztos éjjeliőr valamelyik football stadion-ban.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
- = Zk = -
félisten
válasz atidzsiforc #19 üzenetére
remek látása lehet
biztos 240p-ben nézte, óriás kivetitőn" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
atidzsiforc
őstag
valaki youtubeon ezt kommentelte: "looks like a ps2 game."
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
fasirTTT
őstag
úr isten, ez a gém nagyon ütős lessz
kár, hogy ilyen messze van még a megjelenése -
oriic
HÁZIGAZDA
Kíváncsi vagyok a játékra nagyon, de remélem azért dobnak majd ki belőle demót is.
Live-Die-Respawn
-
Ryder62
őstag
Hát ez üt. Hatalmas hangulata lesz ha ilyen világot kapunk. Remélem full sandbox lesz.
-
Enton
addikt
Óhhh. Hol van még az a szeptember?
De legalább van már dátumunk hozzá."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Inv1sus
addikt
Na megnéztem a videót. Jobb mint az előző, de ez a rész benne: "From creators doom and quake." Hát ha a Doom 3-ra meg a quake 4-re, gondolnak, akkor én a helyükbe ezt nem reklámoznám.
-
Vistaboy
veterán
Kicseréltem a videót, remélem, ez már megmarad.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
- = Zk = -
félisten
-
Inv1sus
addikt
Hm érdekes, amit megnéztem neten videót a rage-ről, nagyon nem fogott meg.
Hát várjátok szeretettel.
-
- = Zk = -
félisten
nincs videjó, remélem lesz
a játékot én is várom. nem is kicsit...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Xaels
félisten
Videó az már nincs. Várom a játékot, mert alapvetően érdekesnek találom ezt a poszt-apokaliptikus stílust, de játékmenetben remélem azért mutatnak valami egyedi ötletet is. Mondjuk jó lenne, ha lenne benne COOP is, mert a Borderlands-ból kiindulva nagyon jó móka tud lenni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
EczkE
veterán
Nincs videó.
Asszem mindenféleképpen!
-
Mans20
addikt
Lehet még meg nem történt igaz történet alapján lesz a sztori,mert 2029 ben jön az aphophisde elvileg nem jön nekünk.
-
rezme
tag
nah ez a videó már nem él
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest