Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Nem tudom, kérdem, hogy milyen.
Azt tudom, hogy a PS4 a kontrollerbe dugva szinte minden mikrofonos fejhallgatót kezel, szerintem az elég korrekt megoldás. A vezeték nélküli megoldások közül pedig ezzel az új 1.6-os PS4 patch-csel sok már működik, ahogy a PS3-as Pulse headset is.
A Slime draws near! Command?
-
Slade92
aktív tag
PS4 - Pénzlehúzós headset!
[ Szerkesztve ]
-
Szalontahó
tag
Ez nem a Pulse. Az PS3-hoz jelent meg. Ennek Gold a neve.
-
mikka07
tag
Inkább azt csinálják meg hogy a ps3-hoz használt bluetooth headsetem tudjam hasznáni ps4-hez van egy profi 5.1-es hangrendszerem(igy nincs szükségem fejhallgatóra) mert amit ps4-hez adnak alapból az használhatatlan vicc kategoria halk recseg stb...
-
Thodeus
aktív tag
Tényleg jónak tűnik. Na majd a teszteken meglátjuk mit produkál.
[ Szerkesztve ]
-
Benzoldog
tag
Annak szintén örülök, hogy PS3-mal, sőt még PC-vel is kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
big-J
őstag
Sony standardok mellet a $100 vagy 90eur ajándéknak számít.
Manapság már sima stereo zsinóroson se lepődik meg senki $150 felett se... mi történt itt?...Még mikrofon is van rajta... most magam is elgondolkodtam rajt.
[ Szerkesztve ]
-
ALBY
senior tag
"Érdekessége, hogy PS4 mellett PS3-mal, PC-vel és akár Mac-kel is használható, vagy vezetékkel akár PS Vitával vagy más mobil eszközökkel is."
Magic Jack!
hogy mit ki nem találnak manapság ...Ha adtok 1$-t, megmutatom hogy lesz iPod kompatibilis
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
alevan
őstag
Vajon XBOX-al menni fog?
(Mivel H/W inkompatibilitást nem látok).
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
zenwalk
senior tag
30k körül lehet majd kapni? Lehet, hogy én is beruházok egyet a következő hónapban.
-
sirdenis
tag
Minek a 7.1? Trueaudiohoz nem, h csak stereo füles kell?
[ Szerkesztve ]
-
Anderw
csendes tag
Nem valószínű, hogy a jó öreg Sennheiseremet mostanában le kéne cserélni, de egész kellemes az alakja és az ár/érték aránya
-
ldave
félisten
Az elődjét szinte mindenki dícsérte, ez meg talán még jobb is lesz, szóval várom majd az első teszteket, aztán lehet megveszem. Régóta tervezem már egy gamer fejes vásárlását.
A Slime draws near! Command?
-
Benzoldog
tag
Szerintem jól néz ki, és az ára is egész kellemes. Különösen tetszik a 8 órás akku kapacitás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest