Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Ez a GT6 demo ez oltári gyenge - gt5be oltott fizika és fénymodellekből áll gyakorlatilag. Nem hiszem hogy túl jó álláspont, viszont a sebességérzetet a GTn kívül minden más remekül hozza a "hűdecsíkozikavilág120nál" effektel. Biza' hiányzik :/
Mellesleg sokadrangú a kinézet, nem hinném hogy verseny alatt sokan nézik a fák pixellombkoronáit.Gianni85: Ha a demot kipróbálod és belemégy a XMB menüben a játék alatt, akkor jól látszik (a GT5höz képest) hogy gyakorlatilag úgy 1080p, hogy 720p upscale és még így sem jön össze a 60fps, belső nézetben szaggathat..
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
Draco3D
csendes tag
Eltérő FOV,GT6 "normál" míg a Cars inkább enyhe nagylátószög. 50mm-35mm kb,és valamivel alacsonyabban is van a kamera.
-
gabber01
addikt
Megmondom miért van ez (sztem). Mert a GT-ben ótvar a fénykezelés, konkrétan az aszfalt full sötét szinte mindenhol (legalábbis a videóban), és annak a mintája adja a leginkább a sebességérzetet, de ha nem látszik, akkor csak a távolabbi tárgyakhoz tudsz viszonyítani, azok meg "lassabbak".
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
kulfoldi
aktív tag
Szerintem en is azt irtam, hogy valoszinutlen hogy a palya a hosszabb, es a nezopont az alacsonyabb, de nezd meg a videot ott ahol mondtam (meg mindenhol mashol) es viszonyitsd az auto poziciojat a tereptargyakhoz kepest, aztan nezd meg, hogy mindket jatekban ugyanakkor ernek oda a gepek. Hosszabbnak tunik a CARSban a megtett ut, de meg egyszer mondom szerintem az alacsonyabb nezopont miatt van.
-
kulfoldi
aktív tag
Szerintem is.
Ez ket dolog miatt lehet szerintem.
Ha a videon megnezitek 1.43-44 korul ahogy rakanyarodik mindket auto az egyenesre, latszik hogy a CARS-nal latszolag joval messzebb van a feluljaro mint a GT6-ban, megis ugyanolyan gyorsan erik el. Ez vagy azert van mert nezopont alacsonyabb a CARS eseteben, vagy a masik lehetoseg ami szerintem nagyon fura volna -mi ertelme lenne ugy megvalositani- hogy kisebb a GT6-ban a palya (vagy nagyobb a CARS-ban?), ezert kisebb sebesseggel ugyanolyan gyorsan ersz el ugyanoda. De ezt tenyleg nem ertem miert volna jo igy megoldani, hacsak nem ugy hogy a CARS-ban hosszabb a palya hogy igy gyorsabbnak hasson a mozgas a mozdulatlan targyakhoz kepest.
Szerintem az elso, vagyis alacsonyabb valamivel a nezopont (szerintem 10-20 centi is jelenthet ekkor kulonbseget)
-
krx21
nagyúr
A GT6 ezen pályája egész jó...
Én pedig a GT7-et nézném meg PS4-en! -
olbaidhun
őstag
Ebből a két videóból még elhamarkodott lenne bármilyen döntést hozni.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
zsigus
őstag
válasz danikollar #36 üzenetére
Akkor rendben, csak azt hittem, hogy a konzol-konzol összehasonlítás miatt mondtad.
-
Mister_X
nagyúr
Nyílván szebb lesz a végleges (valamennyivel), de az RSX ennyit tud grafikailag. Szerintem már a Forza 3 is szebb volt, mint a GT5, de mindig le lettem hurrogva...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
zsigus
őstag
válasz danikollar #4 üzenetére
A Forza 5-el minek hasonlítanád össze, amikor a GT még a jelenlegi generációra jön, az pedig már az újra (tudtommal)? Majd a GT 7-et.
[ Szerkesztve ]
-
big-J
őstag
válasz TESCO-Zsömle #28 üzenetére
Én már az első hsz-éből levontam hogy mit jelképez itt a jelentléte...
A grafika jobb az egyiknél, viszont a másiknál 5 rész óta kimagasló a játékélmény. Egyértelmű lenne választásom.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Bírom amikor egy játéknál a való élettel jönnek
Javaslom a szimulátor szó jelentésének tanulmányozását.
A "játék", mint olyan egy gyűjtőfogalom. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy "Nem szeretem, ha egy gépjárműnél a teherbírással jönnek." Tehergépjárműnél azzal szokás, nem sebességgel. A CARS szimulátor, vagyis minél közelebb van a valósághoz, annál jobb.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Segal
veterán
Jogsidhoz egy tipp
Maradjunk annyiba hogy főleg arcade kategóriába úgy vannak megírva a mai autós játékok hogy egy agykárosult majom is elsőre győzzön bennük tehát abba semmi kihívás nincs. Mielőtt félreérted ezt nem sértésnek szántam pusztán egyszerűen tény.
Online viszont semmi esélyed sem lenne billentyűvel amint jön egy nagysebességű kanyar neked semmi finomhangolási lehetőséged hogy adagold akár a gázt vagy épp a kanyarodást konkrétan lealáznának a kormányosok.
Viszont a lényeg hogy neked örömet okoz a billel való offline játék és ez a lényeg. Mi meg maradunk a kormánynál és az online módnál"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Atom_Anti
senior tag
Project carsnak szebb grafikája van, de vacak arkádnak tünik. GT6 inkább szimuláció felé közelit.
-
holodp
aktív tag
Autós játékot csak kormánnyal érdemes játszani, nem éri meg billel vagy kontrollerrel vesződni. Miféle élményt nyújt az?
-
Crytek
nagyúr
válasz danikollar #20 üzenetére
Én szimeket a billes irányithatatlanság miatt értelemszerűen nem játszok.
Olyan autos gameket amik arcade-ok és van pc-re meg konzolra ,azokat pc-n tolom mert nekem könnyebb ott.
Számomra eme játékok írányitása tökéletes billel.(Colinok,NFS-ek, Gridek, Flatoutok,Forma 1-ek)
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
myckie2
őstag
Ez a videó alapján a Cars porig alázza a GT6-ot. Próbáltam a GT5-öt kontrollerrel tolni, de a csak a tv ment tönkre miatta...
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
Tegnap kipróbáltam a GT6 academy demo-ját. Hát maradok inkább a Forza-nál.
(#17) Crytek
ez a komment horzsolt[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
-
HeavyToys
senior tag
De ez 1 szimulátor lenne. Az autót se a nyilakkal irányítod a valódi életben.
Igen, nekem sincs kormányom, és igen én is sajnálom, hogy így nem lehet ilyenekkel játszani, de elfogadom, hogy 1 szint felett nem lehet így játszani. Ez olyan, mint ha való életben is csak padló fék-gáz lenne, és a kormányt is alapból csak 90 fokban lehetne elforgatni.
-
Crytek
nagyúr
Egyikse jó ,mert nem billentyűzetes az irányításuk
Next PC Upgrade: 2022
-
KRi2
aktív tag
Csak nekem van olyan érzésem hogy a GT-ben lassabb, totojásabb a kocsi mint a CARS-ban? Az aszfaltminta miatt, vagy mert a CARS idegesebb?
||| | || ||||| | ||| ||
-
Helmoras
őstag
csak vennem kell majd a ps3 hoz egy normálisabb controllert az autos gamekhez :S
-
DeathBat666
aktív tag
Project Carsnak egyértelműen jobb a grafikája.
-
Xirtam
veterán
Hmm érdekes összehasonlítási videó!
GT6-nak az új bevilágítási rendszere iszonyatosan jól sikerült. Tökéletes helyen vannak az árnyékok. Érdekes lesz. De a Project Cars is sokat fog még fejlődni és rengeteg lehetőséget látok, látnak benne. Főleg moddolhatóság terén.
-
krx21
nagyúr
A legfontosabb: a vezetési élmény, a fizika így nem mérhető össze...
Ráadásul a PC-t összevetni egy PS3-mal nem igazán fair... Ha az is PS3-on futott volna több értelme lenne... -
kengyel
nagyúr
A Project Cars szerintem élethűbben jön át grafikailag .
kengyel
-
grunge
addikt
válasz ricshard444 #3 üzenetére
Igen, sokkalta szebb "élőben" mint a videón! Hétről hétre minden build-el egyre kiforrottabb a program, mind a grafikát, mind minden egyéb dolgot illetően.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
danikollar
őstag
Ennek így nem sok értelme van.Látszik, hogy grafikában jobb a Project Cars, másban e videó alapján nem lehet összevetni.A Project Cars biztos, hogy pc-n futott, hiszen azt a támogatók elvileg megkapták tesztelésre, itt az oldalon is van akinek megvan. Viszont én inkább majd a későbbiekben egy Forza 5-tel hasonlítanám össze, persze csak majd, ha megjelent mindkettő.
-
Mister_X
nagyúr
Gyors kérdés, mivel nem tudom meglesni a videót: a Project Cars PC-s verzióját vetették össze a GT6-tal?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
dorka16
aktív tag
Hát a project cars-ban mint ha ott se lenne a rázókő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Külpolitika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest