Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
seawolf570 #28 üzenetére
És tényleg szép
Köszönöm a gyors és korrekt választ és képeket!Na, akkor nálam pont kérdéses lesz a dolog, mert 1200p-n játszom/használom a gépet.
i7 3770, 7950 1200/1500, 8gb1600mhz+ssd.
Persze 2014 nyár/ősz még messze és ehhez dukál majd kormány ugyebár, de akkor azért most sem lenne nagy gond a vassal, ezt jó tudniMeg hát teszek rá, ha nem lesz minden szűrő maxon, majd motorhang úgy is üvölt a fülembe, nem a recéket számolom
-
Chapel
addikt
válasz
seawolf570 #26 üzenetére
Tudom hogy egyenlőre pre/aplha és még messze a vége, de most már van ilyen látvány valóban "minden maxon"? Illetve milyen vas viszi ezt?
Anno TDU miatt vettem kormányt és úgy látom jövőre érik megint a vásárlás...Addigra csak ki jön már egy új DFGT vagy hasonló, mert a G27 az nem átlag ember zsebének való
-
Chapel
addikt
Ahányszor ilyen szép graffos játékot nézek/játszom (legyen az Crysis3, Skyrim+ENB, stb stb, persze "minden maxon") mindig az jut eszembe, hogy úgy megmutatnám a 10-15 évvel ez előtti énemnek: összef...nám magam az tuti
Akkor még állóképben sem volt ilyen, most meg...
(Bár a fene tudja, nem biztos hogy akarnám látni a PS6-os játékokat, mert akkor meg utána már minden gagyi lenne...ehh 22-es csapdája)
Elnézést, egy kicsit elkalandoztam.A játékot várjuk nagyon!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Friss előzetest kapott az egyik legjobban várt autóversenyzős játék.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest