Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz #74018560 #12 üzenetére
Jah. De azért ekkora bakit régen láttam már. A legtöbb új, azonos nevű cucc álatalában más-más (legalább megjelenési év postfix-el) kerül letárolásra. De ez. Ráadásul a régi mod-olt, így simán lehetett volna gond vele.
Hali,
Gyuri|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz #74018560 #10 üzenetére
Az biztos, hogy sokat dolgoztak a játékkal. Vannak benne ötletek, amiket nagyon szivesen látnék más játékokban is. A bázis meg az űrhajó nagyon szépen és részletesen ki van dolgozva tulajdonképpen minden szinten. Tényleg olyan, mint egy egykoron élő és élettel teli bázis annak minden részlegével és elemével.
A gond csak az, hogy mindez mondjuk nekem nem elég. Én egy sokkal intenzívebb játékot vártam. Sokkal kevesebb töltőképernyővel.
Amit még mindig nem értek, hogy miért nem kaphatott ez egy más címet?!?
Miért kellett a címnek egy reboot, amikor az önmagában egy remek alkotás volt minden szempontból és ezzel szerintem nem sikerült felérni ahhoz.És csak egy érdekesség:
Nekem megvan az eredeti, 2006-os Prey is steam-en (g2a-s vagy valami hasonló vásárlásból, mert ugye nálunk amúgy nem kapható) és az új by default ugyanabba a könyvtárba települ bele...
Persze lehetne megadni más mappát, de én nem szoktam.
Hiába írtam a Steam support-nak, ők csak annyit mondtak, hogy ez van és vegyem fel a kapcsolatot a fejlesztőkkel, de nekem annyit azért már nem ért a dolog. Meg szerencsére uninstall-nál csak az új fájlokat bántja, úgyhogy megmaradt a régi egy az egyben.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
Őszintén szólva, ha végig tudtam volna nyomni ennyi idő alatt, akkor örültem volna.
Tudom, hogy sokak által elismert a game, meg van egy hangulata, de nekem borzalmasan unalmas volt. A vége már nekem is egyfajta speedrun-ná vált...
Teljesen más élményt kaptam tőle, mint amit vártam. Nekem nagyon nem jött be a resource managemenet meg a fabrication. De amivel ki lehet kergetni a világból az a folyamatos szivatás:
Menj oda. Nincs meg a kulcs. Keresd meg a kulcsot. Megvan a kulcs. Menj vissza. Ott a számítógép, lépj be és nézd meg a valamit. Kizártak a rendszerből. Állítsd vissza a jogosultságod. Megvan. Menj vissza a gépedhez és nézd meg. Megnézted? Remek. akkor mehet tovább egy hasonló szopó körre...
És akkor még a töltőképernyők hosszadalmas vizsgálatáról nem is beszéltem.Szóval lehet ez egy nem rossz játék, de igazából jó sem. Legalábbis nekem.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
exec79
tag
nem neztem vegig, de ha glich/exploit stb is van benne akkor sok ertelme nincs.
-
elithun
őstag
A befejezés egész meghozta a kedvem a játékhoz, mert nem értettem mi van.
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
pomorski
őstag
Érdekes volt. És egyben ötletes is. (Mondjuk speciel nekem az FC4-ben lévő "megoldás" jobban tetszett, amikor is csak várni kellett.)
-
Fred23
nagyúr
Ügyes, de remélem, jön egy patch hamarosan a játékhoz, hogy ilyet ne lehessen!
-
törölt tag
Ó a francba, nekem 8 perc volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest