Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz antikomcsi #3 üzenetére
Ingyen vagy max nagyon minimális áron elfogadnám ha már megvan az eredeti. 'GoG-on van meg nekem az első rész többi meg Steamen'
De így ennyiért nah, nekem semmi bajom az eredeti kinézetével.
Kb 1 éve játszottam újra az egész szériát rákészülve a 3-ik részre és egy ilyen játékhoz bőven jó volt az a grafika is. 'Ultrawide piszkálás kellett hozzá de megoldható'Hozzám nagyon közel áll ez a játék/széria de csak ezért nem vennem meg újra, a LiS 3 csomagomhoz meg nem járt a Remaster.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Steam review-k alapján ez is kimarad, megveszem majd inkább az eredetit.
-
Viktor77
titán
Most már megvárom a Cyberpunk remastert, ilyen sebességgel jövőre jöhet is.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
antikomcsi
veterán
Ha van remasterd, amit feleslegesnek tartok, az pont ez. Eleve nem egy régi játék, de ez persze ma már nem számít, lassan már a 2-3 éves játékokhoz jön a remaster. Másrészt megnéztem az összehasonlításokat és teljesen kár volt az egészért. Ez a játék az volt, aminek az eredeti grafika nagyon jól állt, ebbe a játékba nem kell más, mint, amit eleve kaptunk, és az még ma is tökéletes. Ha valaki még nem játszott vele, és megkérdez, melyikkel játsszon, azt fogom mondani neki, hogy az eredetivel.
-
bozont
veterán
Persze mindezt teljes áron akkor is ha már megvan a játék. Ennyit nem ér pár grafikai upgrade.
-
Swinegod
őstag
Kár
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elite: Dangerous
- DIGI kábel TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest