Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Basszus hirtelen úgy olvastam, hogy Battlefield Gothic, mondom is magamban mekkora zsírkígyó lenne valami Fantasy-sített BF...
-
Túl sok hiba van benne ahhoz, hogy az elmúlt két hétben ezeket orvosolhassák.
Pl. a Necron kampányban megnyílik a második szektor, de ha nem állsz neki egyből hajót építeni oda, és elfoglalják a rendszert a következő körben, akkor bukovári van, mert követlenül nem lehet mozgatni a flottákat a két szektor között.
A bal shift gombot (nav-pontok) nem lehet átkonfigurálni.
Egy csomó helyen találkoztam placeholderekkel meg speciális karakterekkel terhelt feliratokkal.
A flottakezelő ablakban (ahol "eladni" és "venni" lehet hajókat) ha vásárolsz, akkor jobb oldalt alul rá kell nyomni a jóváhagyás gombra, hogy megvalósuljon. Viszont ha ugyanitt eladod az egyik hajódat, az minden további nélkül megvalósul.
Azt már említettem, hogy az átvezető videók élvezhetettlenül szaggatnak.
És ez csak az, ami így hirtelen eszembe jutott...
-
Hát pár hónapot megéri (megérné) várni vele. Jelen állapotában akad pár bug a kampány játékmenetben és az engine-ben (az átvezető animációk kb. 8-10 FPS-el mennek nálam például).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest