Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Basszus hirtelen úgy olvastam, hogy Battlefield Gothic, mondom is magamban mekkora zsírkígyó lenne valami Fantasy-sített BF...
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
félisten
Túl sok hiba van benne ahhoz, hogy az elmúlt két hétben ezeket orvosolhassák.
Pl. a Necron kampányban megnyílik a második szektor, de ha nem állsz neki egyből hajót építeni oda, és elfoglalják a rendszert a következő körben, akkor bukovári van, mert követlenül nem lehet mozgatni a flottákat a két szektor között.
A bal shift gombot (nav-pontok) nem lehet átkonfigurálni.
Egy csomó helyen találkoztam placeholderekkel meg speciális karakterekkel terhelt feliratokkal.
A flottakezelő ablakban (ahol "eladni" és "venni" lehet hajókat) ha vásárolsz, akkor jobb oldalt alul rá kell nyomni a jóváhagyás gombra, hogy megvalósuljon. Viszont ha ugyanitt eladod az egyik hajódat, az minden további nélkül megvalósul.
Azt már említettem, hogy az átvezető videók élvezhetettlenül szaggatnak.
És ez csak az, ami így hirtelen eszembe jutott...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Tyrel
őstag
-
félisten
Hát pár hónapot megéri (megérné) várni vele. Jelen állapotában akad pár bug a kampány játékmenetben és az engine-ben (az átvezető animációk kb. 8-10 FPS-el mennek nálam például).
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 6gen i5 HP pc 12gb ram/1tb hdd
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- 2db tökéletesen funkcionáló Kingston A400 120GB (100/33 25TB és 100/86 3TB) egyben eladó
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest